placeholder

Kategórie

WordPress automatická optimalizácia nahratých fotografií

profile icon
Frederik-B
placeholder
(1)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

WordPress skript, ktorý vám umožní automaticky upravovať veľkosť nahratých obrázkov a prevádzať ich na moderný formát WebP. V porovnaní s bežnými pluginmi, toto riešenie vám prináša niekoľko výhod, ktoré sú dôvodom, prečo je lepšie použiť skript do functions.php  

1. Rýchlosť a efektivita: Úpravy obrázkov a konverzia do formátu WebP prebiehajú rýchlo a účinne, bez zbytočného zaťažovania vašich serverov

2.  Funkčnosť: Pluginy majú často všestranné funkcie, ktoré pravdepodobne nikdy nepoužijete, a zbytočne zvyšujú veľkosť vášho webu. 

3. Bezpečnostné výhody: Custom skript znamená, že nezávisíte od tretích strán, čo znižuje riziko zneužitia neznámych chýb a zraniteľností, ktoré môžu existovať v niektorých pluginoch.

5. Bez nutnosti aktualizácií: Pluginy vyžadujú neustále aktualizácie, aby zostali bezpečné a funkčné. Custom skript je navrhnutý tak, aby fungoval na vašej webovej stránke tak, ako potrebujete, a nemusíte sa trápiť s neustálymi aktualizáciami.

 

 

Inštrukcie

- Empty -
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte! Volám sa Frederik Bulla a som odborník v oblasti SEO, online reklám a tvorby webov vo WordPress/WooCommerce. Svoju vášeň pre digitálny marketing prejavujem už niekoľko rokov. Pomáham podnikateľom a firmám optimalizovať ich projekty a dosiahnuť úspech prostredníctvom vyhľadávačov, reklamných kampaní a kvalitných webových stránok. Mojou špecializáciou sú najmä Google a Facebook reklamy. Pomocou týchto platforiem dokážem cielene osloviť vašu cieľovú skupinu a zvýšiť vašu viditeľnosť a konverzie. Okrem toho ponúkam aj komplexné služby v oblasti SEO, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vyššie organické pozície vo vyhľadávačoch a zvýšiť návštevnosť na vašej stránke. Ak máte nejaké špecifické požiadavky alebo otázky, neváhajte ma kontaktovať. S radosťou vám pomôžem a navrhnem vhodné riešenie pre vaše podnikanie. Moje služby sú prispôsobené individuálnym potrebám klientov a vždy sa snažím dosiahnuť najlepšie výsledky.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 12. 6. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0