placeholder

Kategórie

Vytvorím kolekciu NFT, aj v kryptopunkovom štýle

profile icon
GoldenRose
placeholder
(84)
offline

Prehľad

Cena400,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1

Popis

NFT vzali trhy útokom. V prvom štvrťroku 2020 sa na NFT minuli viac ako 2 miliardy dolárov, pričom kupujúcich bolo dvakrát viac ako predávajúcich.

NFT síce nie sú na trhu obzvlášť dlho, ale niektoré sa už predali za desiatky miliónov dolárov. Určite môžu byť lukratívne, otázkou však je, či ste schopní vytvoriť takéto umenie a zachytiť trendy, ktoré v súčasnosti na trhu NFT prebiehajú.

Tomuto odvetviu do veľkej miery dominujú segmenty umenia a zberateľských predmetov a špeciálne pixelové umenie, ktoré sa stalo pomerne trendovým na mnohých trhoch s NFT.

Odo mňa môžete očakávať:

Budem vytvárať jedinečné pixelartové postavy, ktoré sú momentálne dosť horúce. Môžete tiež poskytnúť svoje nápady alebo koncepty postáv alebo objektov. Títo pankáči budú procedurálne generovaní ako pôvodní Cryptopunkovia a CryptoKitties.

 

Nápady môžu byť napr:

1) Veľrybí pankáči

2) Lama Punks

3) Kraví pankáči

4) Odstreľovací pankáči

 

Inštrukcie

Komunita NFT na Twitteri je obrovská. Môžete si vytvoriť twitterový účet venovaný vašej zbierke a začať komunikovať s komunitou a zberateľmi NFT. Je tu 1000 zberateľov, ktorí čakajú a hľadajú ten ďalší nápad.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som odborný asistent na VŠ v rámci dizajnu, tvorby e-shopov a prekladov textu v EU jazykoch. Svoj čas trávim hlavne na zahraničných freelance stránkach, kde som mal možnosť spolupracovať na medzinárodných projektoch. Hominis mens discendo alitur et cogitando

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 8. 2021
hodnotenie 96.43%
predaj 0