placeholder

Kategórie

Prekreslím technické výkresy, staré projekty z papierových podkladov do CAD programu MicroStation

profile icon
Golem
placeholder
(10)
offline

Prehľad

Cena1,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
0,20 €
0,40 €

Popis

V CAD programe MicroStation prekreslím technické výkresy, staré projekty a pod. z papierového podkladu do CAD programu MicroStation. Od výpomoci pre projektové kancelárie, až po študentské práce. Mám 14 ročné skúsenosti z projektovania v architektonickom ateliéri a kreslenia v CADe. Cena 1,00 € za m2. Čas a spôsob dodania závisí od rozsahu práce. Bude upresnený pri jednaní.
 

Inštrukcie

Je nutné objasniť, spresniť, čo bude výsledkom práce. Základné podklady formou pôvodných oskenovaných papierových podkladov s jasnými rozmermi a v takom rozlíšení, aby všetky kóty a popisy boli spoľahlivo rozlíšiteľné a čitateľné. Nutná bude aj aktívna komunikácia aby výsledok práce mal požadovaný efekt a splnil Vaše potreby a predstavy.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Architekt s 23 ročnými skúsenosťami z projektovania v architektonickom ateliéri a kreslenia v CADe. Taktiež mám Autorizačné osvedčenie ako Autorizovaný architekt SKA. Možno tu neponúkam najlacnejšie služby, ale zato ponúkam naj kvalitu, profesionálny prístup, vzdelanie, svoj čas, dôslednosť a zodpovednosť. Mojim tromfom je Vaša 100 % spokojnosť za prijateľnú cenu. Teším sa na spoluprácu. Rád Vám pomôžem a v prípadne akýchkoľvek otázok rád odpoviem :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 17. 11. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 0