placeholder

Kategórie

3D Model Oblečenia

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
25,00 €

Popis

Oživenie vašej kolekcie oblečenia 3D modelmi! Naša služba vám ponúka možnosť prezentovať vašu módu v najlepšom svetle prostredníctvom realistických 3D modelov. S využitím najnovších technológií v oblasti 3D dizajnu dokážeme zachytiť každý detail vašich šiat, aby sa vaša kolekcia stala ešte atraktívnejšou pre zákazníkov.

S našimi 3D modelmi môžete predvídať a prispôsobovať vaše produkty predtým, ako vôbec vstúpia do produkcie. To vám umožní ušetriť čas a peniaze tým, že eliminuje potrebu vytvárať fyzické vzorky, a zároveň umožní lepšie porozumenie dizajnu a zlepšenie funkčnosti a estetiky vašich produktov.

Posuňte vašu značku o krok vpred s našimi 3D modelmi oblečenia. Sú ideálne pre digitálnu prezentáciu na vašich webových stránkach, sociálnych médiách alebo dokonca v obchodných prezentáciách. Získať zaujímavý a realistický pohľad na vašu kolekciu ešte nikdy nebolo jednoduchšie!

Inštrukcie

Pred vytvorením 3D modelu je dôležité ujasniť požadované pózy, špecifikovať materiály a farby. Poskytnutie detailných nákresov a referenčných obrázkov je kľúčové, rovnako ako poskytnutie logo, ak má byť súčasťou modelu. Nezabudnite udržiavať otvorenú komunikáciu s dizajnérmi počas celej spolupráce.

Ak logo nemáte neváhajte nás kontaktovať a my vám ho vytvoríme.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 3. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0