placeholder

Kategórie

Prémiové a Unikátne Logo

Prehľad

Cena24,99 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €

Popis

Hľadáte unikátne logo, ktoré zvýrazní vašu kreativitu a jedinečný štýl? Som tu, aby som vám pomohol! Ako samostatný grafik sa špecializujem na tvorbu prémiových a unikátnych logotypov, ktoré zvýraznia vašu osobnosť a profesionálny imidž.

S mojou vášňou a skúsenosťami v dizajne môžete očakávať logo, ktoré nie len vizuálne osloví, ale aj jasne komunikuje vaše hodnoty a ciele. Každý detail je starostlivo premyslený a prispôsobený vašim individuálnym potrebám.

Získajte svoje vlastné logo, ktoré bude úspešne reprezentovať vašu osobnú značku vo všetkých oblastiach - od digitálnych platforiem po offline materiály a propagačné kampane. Nechajte ma pomôcť vám vybudovať rozpoznateľnú značku!

V cene je jeden návrh loga.

Inštrukcie

Zvoľte preferované farby: Informujte nás o vašich preferovaných farbách alebo nám poskytnite inšpiráciu z farebných palet, ktoré vás zaujali. Vaše farby budú kľúčovým prvkom pri tvorbe jedinečného loga pre vašu značku.

Opíšte svoju značku: Rozprávajte nám viac o vašej značke. Aké hodnoty a myšlienky chcete komunikovať svojim zákazníkom? Aký štýl a dojem by malo vaše logo vyvolávať?

Zdieľajte svoj symbol alebo znak: Ak máte v mysli nejaký konkrétny symbol alebo znak, ktorý chcete zahrnúť do svojho loga, poskytnite nám informácie alebo nákres, aby sme mohli presne pochopiť vaše predstavy.

Opíšte svoju konkurenciu: Poskytnite nám informácie o vašich hlavných konkurentoch. Čo robia dobre a čo by ste radi urobili inak? Tieto informácie nám pomôžu vytvoriť logotyp, ktorý vás odliší od ostatných.

Potrebujete ďalšie informácie alebo máte otázky? Neváhajte ma kontaktovať a postaráme sa o všetko.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 3. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0