placeholder

Kategórie

Správca vášho E-shopu/Webu

profile icon
ingfri
placeholder
placeholder
placeholder
(51)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Postarám sa kompletne o váš e-shop a budem vám stále po ruke, ak potrebujete čokoľvek prerobiť, nastaviť a promptne reagovať na zmeny. Spravujem rôzne E-shopy na platformách Wordpress, Shoptet alebo OpenCart. Nie je samozrejme problém prispôsobiť sa aj iným súčasným e-commerce platformám. 

Ak hľadáte spoľahlivého programátora pre Váš E-shop alebo Web, napíšte mi správu. Dohodneme sa.

Či už potrebujete nastaviť pluginy, pomôcť s ich výberom, doprogramovať napr. faktúry na mieru v php, premigrovať Váš E-shop na inú platformu, či pracovať s produktami, feedmi a aktualizáciami a množstvom iných vecí, ktoré si web vyžaduje pre správnu funkčnosť. 

Cena je 15€/h. 

Teším sa na spoluprácu s Vami. 

Inštrukcie

Pre spoluprácu je potrebný prístup do aministrácie e-shopu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Vytvoríme Vám profesionálny E-shop a Web vo Wordpresse alebo Shoptete. Sme dvaja profesonálni IT programátori s 9 ročnými skúsenosťami v IT oblasti. Vytvárame a spravujeme E-shopy a Weby a riešime ich technické problémy. Napíšte, ak potrebujete kvalitný prezentačný web. Radi tvrdo pracujeme, aby bol Váš projekt podľa Vašich predstáv a na profesionálnej úrovni. Naša práca je aj našou vášňou, čo mnohokrát oceňujú naši dlhodobí klienti, ktorí sa na nás môžu vždy spoľahnúť. Skôr, ako si objednáte službu, prosím napíšte správu. Ďakujeme za prejavenú dôveru a každú jednu spoluprácu s vami. Tešíme sa na promptné riešenie vašich požiadaviek.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 16. 5. 2019
hodnotenie 100.00%
predaj 0