placeholder

Kategórie

Ja spravím webstránku v akomkoľvek CMS

profile icon
itfox
offline

Prehľad

Cena250,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Pravdepodobne Vás už nudí kód a rozhodli ste sa pre CMS, aby ste si mohli webstránky alebo e-shopy jednoducho spravovať sami. Ja spravím predajca ITFOX má skúsenosti aj s klientmi zo zahraničia. Máme za sebou pestrú históriu, ktorá nám dala neskutočné množstvo skúseností a možností. Keďže si prezeráte práve tento inzerát, určite máte záujem o tvorbu webstránky cez CMS. Vytvoríme e-shop,informačnú/business webstránku, aukčný portál, online kasíno, blog, inzerčný portál atď. rýchlo, lacno, kvalitne a profesionálne. Ako bonus za využitie našich služieb je kompletné SEO on-page ale aj off-page úplne zadarmo k webstránke.

Ak bude treba stránku prispôsobiť nemáme problém CMS doprogramovať iným progr. jazykom a prispôsobiť ho podľa potrieb.

Vytvoríme Vám webstránku na mieru, akúkoľvek od 3 do 7 dní. Ak sa chcete na niečom dohodnúť pred kúpou, poprípade prediskutovať možnosti dizajnu a funkcionality webstránky a pod. kontaktujte nás priamo cez správy.

Inštrukcie

Určite budeme od Vás potrebovať aktívnu komunikáciu a ak už máte nejakú predstavu o dizajne, určite aj jeho opis poprípade návrhy, ktoré máte. Ak nemáte predstavu o tom, ako má dizajn vyzerať, kľudne to môžete nechať na nás a mi Vám vytvoríme moderný, profesionálny a responzívny dizajn, ktorý aplikujeme na webstránku. Opíšte nám ako má fungovať Vaša webstránka, poprípade aké platobné brány tam chcete, pluginy a pod., je možnosť pluginy upraviť podľa potrieb.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Sme tím ľudí a máme veľkú vášen pre dizajn www stránok, aplikácií, či promo produktov. IT sa venujeme už viac ako dekádu, konkrétne: programovaniu, prácu s rôznymi CMS systémami, dizajn, branding spoločností, logá, www stránky, aplikácie - hybridné/natívne pre iOS aj Android, CSS3, HTML5, PHP. Máme skúsenosti aj zo zahraničných IT firiem a momentálne sa snažíme presadiť na Slovensku a ponúknuť najlepšie služby v top kvalite.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 13. 9. 2021
hodnotenie 0.00%
predaj 0