placeholder

Kategórie

Článok na témy - cestovanie wellness jóga sebarozvoj

Prehľad

Cena12,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Potrebujete článok na tému, o ktorej sa Vám nepíše s ľahkosťou? Alebo by ste nevyhľadávali podklady na jeho napísanie so zápalom? Alebo len jednoducho nemáte čas?

Ak je článok, ktorý potrebujete, na tému cestovanie, jóga, wellness, sebarozvoj, spiritualita a podobné, rada Vám s ním pomôžem. Článok doručím gramaticky a štylisticky správne napísaný bez potreby ďalších korektúr.

Sama rozbieham vlastný blog, takže Vám po vyžiadaní viem zaslať aj ukážku.

Rýchlosť dodania závisí od náročnosti (4-5 dní).

Cena: 12€/NS. 

Inštrukcie

Na napísanie článku budem od Vás potrebovať:

  • tému + prípadne pár bodov obsahu, ak je niečo konkrétne, čo tam musí byť
  • požadovaný počet znakov
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Dobrý deň, volám sa Ivana, som vyštudovaná pedagogička v odbore anglický jazyk a psychológia, a keďže som odjakživa tvorivý človek, ako virtuálna asistentka Vám rada navrhnem dizajn loga, vizitky, svadobného oznámenia; prevezmem do rúk Váš Instagram a Facebook, upravím fotografie, pripravím príspevky, odpoviem zákazníkom; napíšem článok, e-maily, popisy, gramaticky a štylisticky upravím text. Čo sa týka grafických záležitostí a sociálnych sietí, rada robím najmä s "ženskou", jemnou tematikou. Okrem toho je mojou vášňou cestovanie a spisovanie itinerárov, bookovanie leteniek, výhodných ubytovaní a podobne. Pri práci som vždy dôsledná, odovzdávam ju načas a komunikácia so mnou je pohotová. V prípade, že niektoré z mnou ponúkaného potrebujete, no neovládate alebo nemáte čas, pokojne ma kontaktujte a spoločne nájdeme riešenie. :) Ivana

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 12. 12. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0