placeholder

Kategórie

Ja spravím 3d štetcový nápis krátkeho slova

profile icon
IvesBlue
(25)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Vytvorím manuálne 3d štetcový nápis slova v akomkoľvek jazyku, ktorý môže poslúžiť ako logo alebo pútavá grafika pre ďalšie grafické spracovanie.

Inštrukcie

Ako kontaktovať

Postačí osobná správa cez Jaspravím.sk. 
Čo dodať
Postačí zaslať požadované "slovo" pre stvárnenie vo forme 3d modelu, prípadne zaslať malú skicu, ak máte konkrétnu predstavu ako má byť štetcový efekt presne zrealizovaný.
Rýchlosť
3d model je vyhotovený v programe Blender. Originálny a celý súbor budete mať v priebehu 1 až 3 dní. Vo výnimočných prípadoch môže dodanie trvať viac dní nie však viac ako 5 pracovných dní. Pred schválením pracovného procesu budete informovaný o dĺžke potrebného času na dokončenie výstupu.
Cena
Cena 15 EUR / hod. je uvádzaná za grafický bitmapový výstup, ktorého vlastníkom budete iba vy a tak nebude ďalej ponúkaný a predávaný na Jaspravím.sk
Export
Výstup práce dodám v ľubovoľnom počte exportovaných bitmapových formátov.
Formát výstupu
Výsledný súbor je možné zaslať v nasledovných formátoch.
JPG, PNG, TIFF, PSD, prípadne iný pre vás vhodný.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Fiflos

Jsem velice spokojen s prací a komunikací,veškeré mé požadavky na zhotovení Erbu byli dodrženy i ty které jsem během práce požadoval změnit dodatečně.

O predajcovi

Ahojte, návštevníci webu Jaspravím. Ponúkam rôzne služby zameriavajúce sa na vytvorenie e-mailových a firemných aj nefiremných databáz v súlade s GDPR ustanovením v rámci Európskej únie. Ďalej sa venujem editácii, čisteniu dát z ponuky vašej, či už fragmentov alebo celých databáz firiem nachádzajúcich sa na území európskej únie. Zaoberám sa aj simuláciami scrapovacích botov, inak známych aj pod termínom data mining, vhodnosti ich využitia v praxi pre napríklad účel monitoringu zmien obsahu na webových sídlach v súlade s bezpečnostnými pravidlami týchto úložísk a právnymi ustanoveniami Európskej únie. Spolupracujem  s celou radou podnikateľov, webových majiteľov a prevádzkovateľov takýchto sídiel aj mimo EU, aby som dokázal priniesť zákazníkom tak najlepšiu službu. Určite ma neváhajte kontaktovať cez službu Jaspravím, rád vám čo najrýchlejšie odpoviem.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 8. 2021
hodnotenie 96.00%
predaj 1