placeholder

Kategórie

Ja spravím databázu 107 000 slovenských firiem spolu s finančnými výsledkami za rok 2009 až 2022

profile icon
IvesBlue
(27)
offline

Prehľad

Cena79,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Dodám aktualizovaný zoznam rôznych firiem pre slovenský trh. Zoznam je čerstvý a aktualizovaný vhodné pre poradcov v oblasti daní, účtovníctva alebo práva a iné. Poslúži tak na vedenie dát o účtovníctve alebo ako prehľad archívnych záznamov verejných dát firiem a ich ekonomických výsledkov.

Účel:
Databáza slúži prednostne na informatívne účely a nebola pri jej vzniku určená na nevyžiadané kontaktovanie firiem ani na iné neetické prípadne nelegálne činnosti.Pre použitie ste zaviazaní dodržiavať ustanovenia na ochranu osobných údajov a teda vyžiadať v prvej emailovej komunikácii o povolenie účelu kontaktovania formou emailovej komunikácie - newsletteru.

Dodaný zoznam obsahuje nasledovné:
Názov spoločnosti
Adresu a kategóriu
IČO, DIČ, IČDPH, dátum registrácie
Počet zamestnancov, fin. roky 2009 / 2022
Celkové výnosy, tržby, zisk, aktíva, vlastný kapitál, celková zadĺženosť, hrubá marža

Inštrukcie

Ako kontaktovať
Postačí ak mi pošlete osobnú správu cez Jaspravím.sk. Na ukážku vám zašlem menší náhľad súboru, aby ste mali predstavu ako zoznam firiem vyzerá.

Rýchlosť
Originálny a celý súbor budete mať ešte v ten istý deň respektíve vo chvíli ako pošlete správu a schválite náhľadový súbor - formu firemnej databázy.

Cena
Cena je uvádzaná za jeden vami zvolený typ súboru s uvedeným počtom firiem 

Export databázy
V uvedenej cene dodám ľubovolný počet exportovaných formátov firemnej databázy.

Formát emailovej databázy
Výsledný súbor je možné zaslať v nasledovných formátoch:
CSV, JSON, DOC, XLS, XLSX, ODF (ODS,OTS - LibreOffice formát), MondgoDB, prípadne iný, o ktorý si zažiadate.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte, návštevníci webu Jaspravím. Ponúkam rôzne služby zameriavajúce sa na vytvorenie e-mailových a firemných aj nefiremných databáz v súlade s GDPR ustanovením v rámci Európskej únie. Ďalej sa venujem editácii, čisteniu dát z ponuky vašej, či už fragmentov alebo celých databáz firiem nachádzajúcich sa na území európskej únie. Zaoberám sa aj simuláciami scrapovacích botov, inak známych aj pod termínom data mining, vhodnosti ich využitia v praxi pre napríklad účel monitoringu zmien obsahu na webových sídlach v súlade s bezpečnostnými pravidlami týchto úložísk a právnymi ustanoveniami Európskej únie. Spolupracujem  s celou radou podnikateľov, webových majiteľov a prevádzkovateľov takýchto sídiel aj mimo EU, aby som dokázal priniesť zákazníkom tak najlepšiu službu. Určite ma neváhajte kontaktovať cez službu Jaspravím, rád vám čo najrýchlejšie odpoviem.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 8. 2021
hodnotenie 96.30%
predaj 0