placeholder

Kategórie

Elementor licencia - Výhodná cena

profile icon
jablko
placeholder
placeholder
placeholder
(109)
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Získajte licenciu na Elementor PRO za výhodnú cenu!

Elementor je jedným z najpopulárnejších a najpoužívanejších pluginov pre tvorbu webových stránok na platforme WordPress. Jedná sa o vizuálny editor stránok s technológiou Drag & Drop. Umožňuje užívateľom jednoducho vytvárať a upravovať webové stránky pomocou intuitívneho rozhrania bez potreby programovania. 

Elementor poskytuje rozsiahlu knižnicu preddefinovaných šablón a blokov, ktoré môžete použiť pri tvorbe svojich stránok. Užívatelia môžu jednoducho presúvať a prispôsobovať tieto prvky, meniť ich rozmiestnení, farby, typografiu a ďalšie nastavenia, aby vytvorili jedinečný vzhľad svojich webových stránok.

Elementor ponúka aj pokročilé funkcie ako responzívny náhľad, možnosť vytvárať animácie a pridávať rôzne grafické efekty. Dôležité je, že dokáže pomôcť aj s SEO optimalizáciou a podporuje ďalšie rozšírenia a doplnky vrátane tvorby e-shopu s ďalšou nadstavbou WooCommerce. 

Inštrukcie

V cene služby je aktivovanie licencie na Elementor na jeden rok pre jednu doménu.

V prípade potreby pomôžem s nainštalovaním pluginu do Vašej WordPress stránky a pripravím všetko do štádia kedy môžete začat bez starostí používať Elementor PRO. (v prípade záujmu o inštaláciu prosím zvoľte doplnkovú službu)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
bestranger
som spokojný

O predajcovi

Zdravím, volám sa Tomáš a grafike sa aktívne venujem od roku 2014. Mám za sebou stredoškolské a vysokoškolské vzdelanie v oblastí médií a komunikácie, množstvo spoluprác a spokojných klientov. Na mojom profile nájdete širokú ponuku grafických služieb. Primárne sa venujem grafike v digitálnom prostredí ako sú bannery, grafiky pre sociálne siete a newslettre. Výnimkou nie sú ani tlačoviny – letáky, plagáty, vizitky, billboardy a iné veľkoplošné tlačoviny. Svoje služby však ponúkam aj v ostatných oblastiach grafického dizajnu. Môžete odo mňa očakávať serióznu spoluprácu, efektívnu komunikáciu a v neposlednom rade kvalitnú grafiku, ktorá pomôže predávať. Ak už potrebujete čokoľvek zo sveta grafiky neváhajte ma kontaktovať a spoločne pre Vás nájdeme vhodné riešenie :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 4. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 1