placeholder

Kategórie

Reklama na Google, pomocou Google Ads

profile icon
jakubgreguska10
placeholder
(43)
offline

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Kvalitná reklama na Google je základ každého podnikania, bez ohľadu na to či propagujete svoj biznis, ponúkate služby alebo prevádzkujete eshop s niekoľkými desiatkami, stovkami či tisíckami produktov. Začínam analýzou vášho biznisu a navrhnem vám najlepšie formy reklamy na internete pre váš typ podnikania. Pomocou Google reklamy sa dostanete behom pár minút na prvé priečky na Google a vaši návštevníci vás tak hneď nájdu a vy môžete začať predávať.

Aké sú možnosti platenej reklamy na Google?

Reklama na Google poskytuje viac možností ako sa na prvý pohľad zdá. Nejde len o reklamu vo výsledkoch vyhľadávania ale google poskytuje aj ďalšie spôsoby, napríklad:

  • reklama vo vyhľadávači Google
  • obsahová sieť google – bannerová reklama
  • video reklama na YouTube
  • google shopping – nákupné reklamy
  • remarketing / retargeting
  • Cena je stanovená za bežný úkon: analýza, nasadenie, nastavenie reklamy. Za náročnejšie úkony bude cena stanovená individuálne.

    Inštrukcie

    Po prvotnom kontakte, a objasnení požiadaviek, analyzujem váš biznis a nevrhnem optimálnu stratégiu nasadenia reklamy pomocou Google Ads.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Som študent vysokej školy, konkrétne Univerzita Mateja Bela v odbore manažment. Strednú školu som absolvoval so zameraním na IT študijný odbor Informačné a digitálne technológie. Mladý študent so záujmom o moderné IT technológie, tiež aj o online marketing a junior manažment.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 29. 1. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0