placeholder

Kategórie

Wordpress E-shop na mieru

Prehľad

Cena450,00 €
Doručenie do20 dní
Počet
1
Dodatočné služby
58,00 €
12,00 €

Popis

V dnešnej digitálnej dobe je dôležité mať webovú stránku, ktorá je moderná a efektívna. V spolupráci so mnou vám môžem pomôcť s vytvorením takéhoto webu.

Čo vám ponúkam :

·  Pekné dizajnové alternatívy

·  Jedinečná funkcionalita

·  Chytľavý obsah

Weby tvorím výhradne cez Wordpress.

Inštrukcie

Názov Stránky: Váš názov stránky.

Kontaktné Informácie: Zahrňte kontaktné informácie ako adresa, telefónne číslo a e-mail, ktoré chcete zverejniť na stránke.

Odkazy na Sociálne Siete: Ak máte profily na sociálnych sieťach (napríklad Facebook, Twitter, Instagram), poskytnite mi odkazy na tieto profily.

Obsah Stránky: Ak máte vlastné texty, ktoré by ste chceli zahrnúť na vašej webovej stránke, môžete mi ich poslť. Dosť mi to pomôže pri rýchlosti odovzdaní.

Logo Vašej Spoločnosti: Ak máte logo, ktoré chcete zahrnúť na vašej stránke, môžete mi ho poslať. Logo by malo byť vo vysokom rozlíšení, aby bolo možné ho kvalitne použiť na webovej stránke.

Hosting a doména niesu zahrnuta v cene.

Pred objednaním ma  prosím kontaktujte.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj!!! volám sa Jakub a mám 3-ročné skúsenosti s tvorbou webov cez WordPress. Pracujem ako kameraman a disponujem kreatívnym myslením, ktoré je nevyhnutné pri vytváraní exkluzívnych webových stránok. Svoje schopnosti a vášeň pre detail vkladám do každého projektu, aby som zabezpečil jedinečný a zaujímavý vzhľad do každej webstránky.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 17. 10. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0