placeholder

Kategórie

Ja spravím návrh, design, zalomenie a kompletnú prípravu do tlače pre knihy, učebnice

profile icon
Jana.Kiss
(14)
offline

Prehľad

Cena499,00 €
Doručenie do60 dní
Počet
1

Popis

Profesionálne, dizajnovo jedinečne, technicky správne a s kompletným poradenstvom pripravím návrh designu knihy, učebnice alebo publikácie s rozsahom strán od 60 do 100, prípadne podľa potreby. Práce zahŕňajú návrh dizajnu obálky, vnútorných strán, design textových strán, retiš obrázkov a fotografií, design tabuliek, formulárov a veľa iných detailov.

Inštrukcie

Od klienta potrebujem podklady, texty s korektúrou, presne definovaný rozsah, obsah. A samozrejme podklady vo forme fotografií alebo kresieb.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som dizajnérka, art direktorka a ilustrátorka s praxou od roku 2002. Mám za sebou niekoľko rokov štúdia dizajnu na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave. Tvorím logo dizajn, plagátový dizajn, dizajn tlačovín pre outodoor a indoor, knižný dizajn, kresby a ilustrácie pre učebné materiály. Tvorím aj krátke vektorové animácie.Ponúkam kvalitné a dizajnovo zaujímavé a pekné riešenia. Už počas štúdia som získala viaceré ocenenia v európsykch súťažiach dizajnu a plagátovej tvorby. Pracujem s Adobe, Infinity, UI a Wacom Tablet. Ak potrebujete radu, pomoc, kontaktujte ma, rada vám pomôžem.

aktívne objednávky 0
krajina Rakúsko
jazyk Slovenský
registrácia 4. 4. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0