placeholder

Kategórie

Kreatívny článok na akúkoľvek tému

profile icon
janaslesar
offline

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
3,00 €
4,00 €

Popis

Potrebujete napísať kreatívny a originálny článok na Váš web/sociálne siete? Chcete zaujať Vašich čitateľov? Potrebujete text na propagáciu Vašich produktov? Neviete si rady s popisom?
Ozvite sa mi a ja Vám veľmi rada vytvorím originálny a kreatívny článok na Vami zvolenú tému, ktorý upúta pozornosť každého čitateľa.

Výhody:

  1. Kreatívny a originálny
  2. Gramatika a štylistika na najlepšej úrovni
  3. Pútavý obsah

Cena za 1 NS.

Inštrukcie

  1. Zvoľte si tému a rozsah
  2. Premyslite si zámer článku - má upútať, pobaviť, prinútiť čitateľa spomenúť si na príhodu z detstva, všetko naraz?
  3. Napíšte mi:)
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte! Volám sa Jana, som učiteľkou a študentkou slovenského jazyka a biológie. Vždy som sa rada venovala kretívnemu písaniu, od detstva mám niekde odloženú hordu básničiek a rozpracovaných kníh - táto vášeň vo mne zostala doteraz! O to som vďačnejšia, že svoju lásku k reči a slovu môžem rozvíjať vďaka mojej každodennej práci s mládežou a deťmi, ale aj slovom písaným. Verím, že kvalita práce sa odrazí na finálnom produkte, len ak je to práca spravená s láskou a vášňou, o to viac, ak je práca aj Vaším koníčkom. Som kreatívna osoba, so zmyslom pre detail a štipkou perfekcionizmu - pri práci, doma to tak vždy nevyzerá - pravopis, slovná zásoba , dochvíľnosť a spoľahlivosť sú tiež mojimi výhodami, ktoré Vám pri akejkoľvek spolupráci so mnou môžem len zaručiť. Neváhajte preto a kontaktujte ma, teším sa na Vás! :))

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 31. 1. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0