placeholder

Kategórie

Ja spravím helpdesk poradcu pre váš eshop či portál, zvýšte svoj zisk

profile icon
jerry2989
placeholder
(183)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Potrebujete niekoho na podporu/support/helpdes, či už cez nicereply(alebo iný systém), kto bude navigovať vašich návštevníkov na webstránke, eshope, portáli alebo im proste radiť ked si nebudú vedieť poradiť pri nákupe služby či produktu, alebo reklamácii? Cena je za mesiac spravovania vášho support oddelenia.


Zvýšte svoj zisk ...V mnohých firmách už prišli na to, že aktívna komunikácia s vašim zákazníkom a pro aktívny prístup zvyšuje zisky. Vyskúšajte to aj vy :)

Inštrukcie

Podrobné info o vašej službe a produkte - inštrukcie a nicereply učet alebo iný váš support systém.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

mshatagin

som spokojný

O predajcovi

Venujem sa SEO optimalizácii, tvorbe prezentačných webstránok a spravujem PPC kampane(Facebook, Adwords, Etarget, Azetclick) pre rôzne firmy. Zaujímam sa o IT, všetko čo sa deje vo svete, milujem prírodu a pohodových ľudí :) Môj šálok kávy je aj copywriting, social media a dobrá detektívna kniha. Rád zanalyzujem vašu stránku, vytvorím vám pekný responzívny seo friendly web s administráciou, nafotím vašu firmu, alebo budem pre vás spravovať vašu stránku v resp. robiť marketing, dokonca aj telemarketing, či rozposielanie newslettrových kampaní.

aktívne objednávky 2
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 7. 2011
hodnotenie 90.16%
predaj 1