placeholder

Kategórie

Ja spravím telemarketing pre vás alebo vašu firmu

profile icon
jerry2989
placeholder
(183)
offline

Prehľad

Cena250,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Pre vás a vašu firmu budem aktívne ponúkať váš produkt alebo službu prostredníctvom mobilného telefónu. Ste majiteľom webového portálu no potrebujete niekoho, kto bude pre vás robiť aktívneho predajcu vašich služieb, alebo vam bude aktívne zdvíhať návštevnosť na vašej stránke a rozšíri vaše meno, či značku? Mám skúsenosti v telemarketingu ako predajca video reklamy a preto som sa rozhodol ponúknuť vám pomocnú ruku pri predaji alebo podpore vášho biznisu. Doba počas ktorej budem proaktívne ponúkať váš produkt či službu je 1mesiac. Počas pracovného týždňa, každý den zrealizujem 50-100 telefonátov s vašim potencionálnym zákazníkom/kupujúcim.

Súčasťou tejto služby je aj budovanie kontaktov/emailových adries pre váš newsletter systém a spravovanie kampaní na Facebooku.Taktiež na tieto kontakty ktoré potvrdia odber newslettra rozpošlem emailovú kampaň prostredníctvom jedného z mojich newsletter systémov. Máte súťaž, no neviete ako ju spropagovať? Využite moje odborné rady a získajte fanúšikov

Inštrukcie

Info o vašom biznise - produkte,službe, adresa webstránky. Podrobný popis čo by ste chceli prezentovať... 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

janfranek1

som spokojný

user

janfranek1

som spokojný

user

marianmakva

Služba bola dodaná včas, Jaro je super človek, veľmi komunikatívny a priateľsky. Spolupráca bola veľmi príjemná a odborne vykonaná. Vďaka. Odporúčam!

O predajcovi

Venujem sa SEO optimalizácii, tvorbe prezentačných webstránok a spravujem PPC kampane(Facebook, Adwords, Etarget, Azetclick) pre rôzne firmy. Zaujímam sa o IT, všetko čo sa deje vo svete, milujem prírodu a pohodových ľudí :) Môj šálok kávy je aj copywriting, social media a dobrá detektívna kniha. Rád zanalyzujem vašu stránku, vytvorím vám pekný responzívny seo friendly web s administráciou, nafotím vašu firmu, alebo budem pre vás spravovať vašu stránku v resp. robiť marketing, dokonca aj telemarketing, či rozposielanie newslettrových kampaní.

aktívne objednávky 2
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 7. 2011
hodnotenie 90.16%
predaj 3