placeholder

Kategórie

Vymodelujem a/alebo vytlačím- čokoľvek na 3D tlačiarni

profile icon
jsolin
placeholder
(1)
offline

Prehľad

Cena2,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

3D tlač je revolučná služba, ktorá vám umožňuje premeniť vaše digitálne nápady na hmatateľné skutočnosti. Vďaka tejto inovatívnej technológii je možné vytvárať jedinečné a zaujímavé predmety, modely a prototypy.

Či už potrebujete vytvoriť prototyp nového produktu, originálny darček pre svojich blízkych, alebo jednoducho chcete realizovať svoje umelecké nápady, 3D tlač vám otvára bezhraničné možnosti. 

Služba 3D tlače je vhodná pre rôzne odvetvia a záujmy, od technológie po dizajn a umenie. Staňte sa súčasťou tejto vzrušujúcej technologickej revolúcie a dajte priestor svojej kreativite s 3D tlačou!

Cena za tlač je 2€/za hodinu tlače, ak má model menej ako 100g. O tlači budeš priebežne informovaný. Vytlačené modely sú bez daľších úprav, ako napr. farbenie, apod. Ide len o vytlačený model. Cena za vytvorenie modelu záleží od komplexity, a budeš o nej tiež pred definitívnou objednávkou informovaný.

Inštrukcie

Pred objednávkou ma kontaktuj, aby sme si dohodli o čo presne ide, cenu, čas, rozmery, prípadne referenčné fotky a podobne.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 6. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0