placeholder

Kategórie

Ja spravím MASTERING nahrávky do 10 dní

Prehľad

Cena60,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1

Popis

Čo budem potrebovať:

  • skladba(y) (stereo, vo formáte wav, vzorkovanie 44,1 kHz, bitová hĺbka 24 bitov; peak max. -6 až -3 dB True Peak;    integrated loudness cca -18 LUFS,
  • ak je skladieb viac, ich poradie vo finálnom diele,
  • ISRC, príp. CD text, ktorý má byť vložený (a ku ktorej skladbe patrí),
  • pre aké médium je skladba primárne určená (CD má zvyčajne inú integrovanú hlasitosť ako streamované médiá),
  • referenčná nahrávka, ktorej by sa výsledok masteringu mal podobať (stereo, vo formáte wav, vzorkovanie 44,1 kHz, bitová hĺbka  min. 16 bitov).
  •  

    Inštrukcie

    Dodanie podkladov a diela sa realizuje pomocou cloudovej služby. Po objednaní a doručení všetkých podkladov Vám zašlem zmastrovanú skladbu vo formáte MP3 na posúdenie. V cene máte zahrnuté 2 revízie. Keď budete s výsledkom spokojní, zašlem Vám rovnakým spôsobom hotovú nahrávku v dohodnutom formáte.

    Uvedená cena je kalkulovaná pre jednu skladbu trvajúcu max. 4 minúty. Ak požadujete odchýlky od uvedeného štandardu, alebo máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom krátkych správ. 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Volám sa Drahoslav Ferko. Hudbe sa venujem roky ako autor, interpret a producent. Som držiteľom piatich certifikátov Audio Masterclass. Špecializujem sa na soft rock. Ak hľadáte spoľahlivosť, ste na dobrej adrese.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 18. 11. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0