placeholder

Kategórie

Vytvorím XML feed pre Váš eshop

profile icon
Juraj_Hamara
placeholder
placeholder
placeholder
(4)
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Chcete preniesť z eshopu produkty alebo iné informácie do porovnávačov produktov (Heureka, Favi, Najnákup, Pricemania), Googlu či Facebooku? Určite potrebujete XML feed, ktorý Vám vygenerujem z databázy v eshope. Každá platforma má iné špecifiká na štruktúru elementov v XML feede.

Zjednodušene povedané, XML feed je textový súbor, ktorý obsahuje informácie o všetkých produktoch z eshopu. Slúži na prenos informácií medzi systémami. Viete ho využiť napríklad v PPC kampaniach, remarketingu alebo na zľavových portáloch.

Pre XML feedy je možné nastaviť automatické aktualizácie. Ak zmeníte údaje o produktoch v eshope, tak sa zmena prejaví automaticky aj na platforme, kde inzerujete.

Cena je za vygenerovanie jedného XML feedu.

Inštrukcie

Napíšte mi pred objednaním služby správu. 

Naša spolupráca po odovzdaní webu nekončí, budem Vašim webmasterom a poskytnem Vám bezplatne technickú údržbu.

Teším sa na spoluprácu :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som nadšený, organizovaný a spoľahlivý webový programátor s takmer 7 ročnými skúsenosťami v oblasti programovania vo Wordpresse a Woocommerce. Mám bohaté agentúrne skúsenosti, ktoré vám ponúkam za freelancerské ceny! Moje skúsenosti zahŕňajú najmä prácu s programovaním webových riešení na mieru vo Wordpresse a Woocommerce, programovanie v jazyku PHP (Laravel) a Vue.js. Od roku 2018 poskytujem komplexné služby v oblasti tvorby a správy webstránok, eshopov, technického SEO, konzultácie webstránok a poradenstvo v oblasti e-commerce. Vďaka skúsenostiam z ďalších oblastí ako je webdizajn, online marketing, SEO, e-commerce a riadenie projektu, dokážem komplexne zastrešiť malé, stredné, ale aj väčšie projekty. Teším sa na spoluprácu s Vami :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 1. 11. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0