placeholder

Kategórie

Ja spravím Obraz na plátno - štvorec 40x40 cm

profile icon
jz1990
offline

Prehľad

Cena18,90 €
Doručenie do5 dní
Poštovné7,50 €
Počet(100 na sklade)
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Fotoobraz z vlastnej fotografie je ideálnym darčekom k narodeninám, meninám, Vianociam ale i iným sviatkom. Je to ideálny doplnok do obývačky, kancelárie, na chodbu, do čakárne a kamkoľvek kde uznáte za vhodné. 

Obrazy sú tlačené na profesionálnom fotografickom plotri značky HP, ktorý využíva technológiu 12 pigmentových atramentov. Táto technológia poskytuje nádherné podanie farieb, hĺbky a ostrosti.

Inštrukcie

Pre čo najvernejšie podanie farieb, a výslednú kvalitu je potrebné dodať obrázok vo vysokom rozlíšený s 300 dpi (5px na mm).

Rada: Obrázky by mali byť originálne odfotené vašim telefónom alebo fotooaparátom a nie sťahované z vašich účtov na facebooku alebo whatsupe, …

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Som mladý chalan, ktorý popri zamestnaní robí grafiku ako hobby. V ponuke mám tvorbu grafiky, kalendárov, pozvánok, vizitiek, plagátov, fotografií, posterov, obrazov, reklamných predmetov, textilu a veľa iného. Moje práce si môžete pozrieť v portfóliu. Budem rád ak sa na mňa obrátite s akoukoľvek požiadavkou isto spoločne nájdeme to pravé riešenie pre Vás.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 29. 1. 2021
hodnotenie 0.00%
predaj 0