placeholder

Kategórie

Live Chat Operátor

profile icon
katariiinkaa
(9)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Hľadáte spôsob, ako zvýšiť efektivitu komunikácie so zákazníkmi a zlepšiť ich skúsenosti na vašej webovej stránke? Som tu, aby som vám pomohla! 

Čo môžete očakávať od mojich služieb:

  • Okamžitá dostupnosť: S mojou službou Live Chatu budem na vašej stránke kedykoľvek, keď to bude potrebné, či už cez deň alebo v noci (všetko záleží samozrejme na dohode).
  • Rýchla a informatívna odpoveď: Zákazníci ocenia rýchlu a presnú odpoveď na svoje otázky alebo požiadavky.
  • Profesionálna komunikácia: Mám skúsenosti s rôznymi typmi zákazníkov a budem ich obsluhovať s rešpektom a profesionalitou.
  • Zlepšená zákaznícka skúsenosť: Moje služby prispejú k vyššej spokojnosti zákazníkov a k ich vernosti voči vašej značke.
  • Nenechajte svojich zákazníkov bez odpovede. S mojimi službami môžete zabezpečiť, že budú vždy mať niekoho, kto im pomôže a poskytne informácie, ktoré aktuálne potrebujú. Kontaktujte ma cez platformu jaspravim.sk ešte dnes a začnime spolu zlepšovať vašu zákaznícku podporu!

    Cena je za hodinu práce.

    Inštrukcie

    Inštrukcie pre potenciálneho zákazníka, ktoré by som rada vedela pred začatím spolupráce:

    Cieľ a Očakávania: Uveďte mi svoje konkrétne ciele a očakávania z tejto spolupráce. Chceli by ste zlepšiť zákaznícku podporu, zvýšiť konverzie, alebo niečo iné? Čím presnejšie mi toto popíšete, tým lepšie budem schopná prispôsobiť moje služby vašim potrebám.

    Rozsah Práce: Určte, aký rozsah práce od mňa očakávate. Budem len reagovať na zákaznícké otázky, alebo mám mať aj iné úlohy, ako napríklad prezentáciu produktov alebo spracovanie objednávok?

    Časový Plán: Ak máte konkrétny časový rámec alebo termíny, ktoré by som mala dodržiavať, dajte mi vedieť. To mi pomôže prispôsobiť sa vašim časovým požiadavkám.

    Komunikácia: Určte, aký spôsob komunikácie preferujete. Chcete, aby sme komunikovali cez e-mail, chatovaciu aplikáciu, alebo iný kanál? A ak máte časovú zónu, v ktorej sa pohybujete, dajte mi vedieť, aby som mohla prispôsobiť moju dostupnosť.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 11. 5. 2020
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0