placeholder

Kategórie

Navrhnem výnimočné logo pre REŠTAURÁCIU/STREET FOOD

profile icon
Kate177
placeholder
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
10,00 €
15,00 €
10,00 €

Popis

Vytvorím Vám výnimočné logo, ktoré je vhodné pre Vašu reštauráciu/street food. Pracujem v tejto oblasti už dlhší čas, podielala som na množstve projektov, pomôžem aj vašej firme!

Služba zahŕňa:
- 3 návrhy loga
- neobmedzené revízie
- dodanie do 2 dní
- Pošlem Vám ho vo formáte, aký si zvolíte (PNG.,JPG.,SVG.,PDF.))

Prečo spolupracovať so mnou?
- zodpovednosť
- pohotová komunikácia
- rýchle dodanie

Cena je za 3 návrhy loga. K základnej službe si viete doobjednať aj doplnkové služby - vytvorenie menu v dizajne, či vizitiek. Možná aj úprava do vektorovej grafiky.

 
Pred objednaním ma, prosím, NAJPRV KONTAKTUJTE.
 

Inštrukcie

Aké informácie budem potrebovať:
 

  • Názov spoločnosti
  • Oblasť pôsobenia spoločnosti
  • Preferované farby
  • Približná predstava
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Volám sa Katarína, študovala som na Fakulte chemických a potravinárských technológií na STU v Bratislave, kde som skončila ako inžinier. Momentálne pracujem aj ako virtuálna asistentka(Kurz virtuálnej asistetnky 2023) na voľnej nohe a podnikateľom pomáham s činnosťami, na ktoré im neostáva čas, energia alebo im nato chýbajú znalosti. Ponúkam služby živnostníkoma podnikateľom. Venujem sa administratívne - onlinemarketingu -tvorbe grafiky -spravujem sociálne siete - tvorbe webu a eshopu - tvorbe katalógov, prezentácií, školiaceho materiálu, svadobných oznámení atď. Na túto prácu som nazbierala dostatok skúseností v korporáte s energiami, kde som bola v kontakte s rôznymi administratívnymi, grafickými,či komunikačnými zadaniami,analýzami, reportmi a pod. Rovnakom mi v tomto pomohlo moje štúdium, či vytvorenie vlastného fungujúceho mimoškolského vzdelávacieho kurzu. Obrovskom vášňou a záľubou je pre mňa šport a príroda. A svoje organizačné schopnosti využívam pri plánovaní podujatí, dovoleniek, či eventov, v čom vám viem tiež pomôcť. Týmto všetkým je pre mňa práca vlastne aj mojim hobby. :) Ak by som zo svojich vlastností mohla niektoré vyzdvihnúť, tak nimi budú zodpovednosť, samostatnosť, pohotová komunikácia, či dôraz na detail. Teším sa na našu spoluprácu :) ...

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 20. 1. 2022
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0