placeholder

Kategórie

Získajte nových sledovateľov na Váš IG profil

Prehľad

Cena19,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Máte ťažkosti s prilákaním nových sledovateľov, alebo pontenciálnych klientov na Váš Instagramový profil? Chcete sa zviditeľniť a zvýšiť angažovanosť Vášho publika? Rada Vám s tým pomôžem.

Ako skúsený marketingový špecialista s viac ako 5-ročnou praxou v odbore vám pomôžem naštartovať Vaše konto na Instagrame a dosiahnuť tak Vami stanovené ciele. Moje služby zahŕňajú komplexnú analýzu vášho účtu a cieľového publika, vypracovanie stratégie rastu na mieru a implementáciu osvedčených taktík na zvýšenie počtu sledovateľov a angažovanosti.

Služba je vhodná rovnako pre súkromné, ako aj pre firemné IG profily.

V prípade záujmu ma, prosím, kontaktuje a poskytnem Vám bližšie informácie ohľadom tejto služby.   

Inštrukcie

V prípade záujmu ma, prosím, kontaktuje a poskytnem Vám bližšie informácie ohľadom tejto služby.   

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, volám sa Kat a som rada, že ste zavítali na môj profil. Som marketingový špecialista s viac ako 5-ročnou praxou v odbore. Podieľala som sa na vývoji a realizácii viacerých úspešných marketingových projektov, zameraných na zvyšovanie povedomia o značke, podporu predaja a zlepšenie angažovanosti zákazníkov. Mojim cieľom je poskytovať cenovo dostupné služby malým a stredným firmám a pomáhať im predovšetkým s počiatočným rastom. Ponúkam najmä služby v oblasti online marketingu vrátane SEO, PPC, sociálnych médií a e-mailového marketingu. Rada však pomôžem aj v iných oblastiach v rámci mojej kompetencie, všetko záleží na komunikácii a dohode. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte ma kontaktovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 1. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0