placeholder

Kategórie

Konzultácia programovanie

profile icon
Keys1
placeholder
placeholder
(28)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Vstúpte do sveta bezproblémového programovania a web developmentu s online konzultáciami práve pre vás!

Ako skúsený softvérový inžinier s bohatým know-how v oblasti JavaScriptu, PHP, MySQL a Laravel som pripravený zodpovedať vaše otázky a riešiť vaše problémy. 
Viem Vám pomôcť s: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, Laravel, React.
V prípade potreby som schopný zodpovedať otázky z oblastí serverov: Linux, web server, DB server, Github Deploy...

Či už potrebujete pomoc s programovaním, tvorbou webových stránok, optimalizáciou MySQL databáz alebo implementáciou Laravel projektov, moje online konzultácie sú tu, aby vám pomohli prekonať výzvy a dosiahnuť vaše ciele.

Rezervujte si svoj čas na konzultáciu ešte dnes a začnite budovať lepšie a efektívnejšie softvérové riešenia so mnou ako vaším osobným poradcom. Vaše projekty si zaslúžia najlepšiu starostlivosť a odborné vedenie – neváhajte a napíšte mi Vaše otázky.

 

Cena 15€/30 minút

Inštrukcie

Ak máte záujem o online konzultáciu, kľudne ma kontaktujte

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Pracujem ako web developer pre veľkú Českú spoločnosť v oblasti CRM systémov. Mám bohaté skúsenosti v oblasti programovania. Môj profesionálny prístup k práci spočíva v kombinácii technických zručností a tvorivého myslenia. S vášňou pre programovanie a vývoj sa snažím prinášať inovatívne riešenia a zlepšenia do každého projektu, na ktorom pracujem. Ak si v mojích inzerátoch nenašiel presne to čo potrebuješ nevadí, skús napísať a dohodneme sa. Pre mňa je prvoradá kvalita a precíznosť.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 4. 2014
hodnotenie 89.29%
predaj 0