placeholder

Kategórie

Vizitky na profesionálnej úrovni pre Váš biznis

profile icon
KimberleyR
placeholder
placeholder
placeholder
(695)
offline

Prehľad

Cena35,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
10,00 €

Popis

Chcete, aby Vaše vizitky vystupovali z davu a zanechali trvalý dojem?  Pomôžem Vám vytvoriť vizitky, ktoré budú pútať pozornosť a zanechajú dlhotrvajúci efekt.

Čo ponúkam:

Kreatívny Dizajn: pracujem s Vašou víziou a poskytnem Vám originálny a kreatívny dizajn, ktorý bude reprezentovať Váš štýl a hodnoty.

Prispôsobenie Pre Vás: Chcem, aby Vaše vizitky boli presne také, aké si predstavujete. Preto Vám umožňujem aktívne sa podieľať na procese dizajnu a prinášať svoje nápady.

Rýchly Turnaround: Viem, že čas je dôležitý. Snažím sa dodržať rýchly turnaround bez kompromisov na kvalite.

Profesionálna Kvalita: Vaše vizitky budú navrhnuté s dôrazom na najvyššiu kvalitu. Používam moderné programy a postupy, aby sa dosiahol dokonalý výsledok.

Konkurencieschopné Ceny: Ponúkam profesionálnu grafiku za cenovo dostupné ceny. Mojim cieľom je poskytovať hodnotu, ktorá sa oplatí.

Ak máte záujem aj o ďalšie grafické služby, prosím, kontaktujte ma predtým, než objednávku vykonáte. :)

Inštrukcie

Kontaktné údaje, logo spoločnosti, farebnosť vizitky - predstava 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

VaroDesign

som spokojný

O predajcovi

Som seniorná grafická dizajnérka s 9 ročnými skúsenosťami. Pracujem v marketingovej agentúre, kde pôsobím ako ArtDirector. Mala som na starosti klientov čo sa týka správy soc. sietí ako je foodora, národná banka slovenska, ararat brandy, hartmann a taktiež raiffeisen banku, kde som pripravovala KV pre kampaň. Zameriavam sa na logá, branding, packaging,WEB dizajn,marketing, UX/UI a MotionDesign. Ponúkam kvalitné služby za prijateľné ceny. Teším sa na spoluprácu a vopred Vám zaručujem maximálnu spokojnosť. :)

aktívne objednávky 6
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 7. 2016
hodnotenie 99.86%
predaj 1