placeholder

Kategórie

Budem za Vás spravovať Vaše sociálne siete

Prehľad

Cena45,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
15,00 €
15,00 €

Popis

Budem  za Vás spravovať stránku na facebooku alebo instagrame, aktualizovať obsah podľa Vašich požiadaviek. Budem viesť kompletnú administráciu stránky, odpisovanie na správy, komentáre a moderovanie. Cena je za (na základe náročnosti Vašich požiadaviek) mesiac spravovania stránky na facebooku či instagrame. Stránke sa budem venovať podľa potreby avšak min. raz denne, aj počas víkendov.

Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti správy sociálnych sietí, hlavne v oblasti športu a zdravého životného štýlu. Som študentka 2. stupňa VŠ, odbor elektronický obchod a marketing, takže skúsenosti v rámci marketingu či manažmentu viem využiť aj poznatkami zo vzdelania.

Inštrukcie

Budem od Vás potrebovať prístup na účty, ktoré si želáte spravovať. Tiež budem potrebovať informácie o príspevkoch, požiadavkách, prípadne Vaších predstavách, ktoré si budete želať. Čím viac informácii, tým lepšie. 

Privítam od Vás rýchlu a otvorenú komunikáciu v prípade problémov. Odo mňa ju rozhodne očakávať môžete!

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som študentka elektronického obchodu a manažmentu na Žilinskej Univerzite. Som pozitívne naladená a komunikatívna. Považujem sa za flexibilnú osobu, ktorá vie pracovať pod stresom. Rada pracujem na sebe a skúšam nové veci. Baví ma a napĺňa práca s ľudmi. Obľubujem spoluprácu v dobrom kolektíve ale zároveň viem byť samostatná a spoľahlivá. Som schopná viesť tím, rýchlo a efektívne zadeliť úlohy. V živote sa riadim heslom: ,, “Nie” neberiem ako odpoveď ale ako príležitosť.”

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 1. 2. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0