placeholder

Kategórie

Jedinečný NÁVRH pre Váš domov / TERASA či balkón

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
3,00 €

Popis

Pri tvorbe návrhu vás sprevádzam na ceste objavovania nových trendov tatiež klasických štýlov a originálnych nápadov. Každý detail je dôležitý - od nábytku a dekorácií po farby a osvetlenie. Uvidíte, ako spolu budú dané prvky (farby, textúry, vzory), ktoré plánujete použiť, fungovať. Vytvorím pre Vás atmosféru, v ktorej sa budete cítiť ako doma a ktorá bude vyjadrením vášho životného štýlu. 

 

V cene dodávam: 

-1 x Moodboard pre 1 miestnosť (nábytok, dekorácie,materiály) v prípade viacerých miestností podľa dohody.
-pdf s linkami na použité produkty vrátane dekorácii

Inštrukcie

K Návrhu Moodbordu budem potrebovať:

-Fotografiu pripadne pôdorys miestnosti (kde vám do moodbordu zahrniem skutočné rozmery vybraných produktov napr.zaslanie rozmerov pre sedačku, stôl, koberec atď..) Následne si viete produkty zakúpiť/objednať v uvedenej špecifikácii.

-Vaše predstavy a požiadavky -štýl interiéru aký sa vám pači a aké farby a materiály preferujete. Ak neviete nevadí spolu to zvládneme vyšpecifikovať :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Venujem sa grafickému aj interiérovému dizajnu s viac ako desaťročnou praxou. Moja práca je nielen mojím zamestnaním, ale aj mojou vášňou. Milujem pretvárať priestory tak, aby odrážali osobnosť a štýl mojich klientov, pričom dbám na funkčnosť a estetiku. Práve vďaka viac ako 10 ročným skúsenostiam s talianskymi nábytkovými značkami mám jedinečný pohľad na dizajn, ktorý je zároveň moderný a nadčasový. Správny výber nábytku môže úplne transformovať priestor, a preto kladiem veľký dôraz na kvalitu, detaily a zákazkovú prácu. Mám skúsenosti s rôznymi štýlmi dizajnu a vždy sa snažím prispôsobiť požiadavkám a vkusu klienta. Som presvedčená, že dobrý dizajn dokáže ovplyvniť náladu a pohodu ľudí, ktorí v danom priestore žijú alebo pracujú. Preto sa snažím vytvárať prostredie, ktoré je pohodlné, inšpiratívne a funkčné. Zároveň sa zaujímam o ekologické a udržateľné materiály, a snažím sa ich začleňovať do svojich návrhov. Rada vám pomôžem navrhnúť interiér, ktorý zodpovedá vašim predstavám ♡

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 5. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0