placeholder

Kategórie

Unikátna tvorba webu cez WordPress

Prehľad

Cena150,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €
50,00 €

Popis

Hľadáte originálny a spoľahlivý dizajn webovej stránky na WordPress? Vytvorím pre vás webovú stránku na WordPress s prémiovými doplnkami šitú na mieru vášmu biznisu. Zaručujem, že sa vám bude stránka na WordPress páčiť svojou funkčnosťou, rýchlosťou načítania, spoľahlivosťou a dizajnom. Ak chcete webovú stránku cez WordPress, ktorá bude odrazom vášho biznisu, som tu pre vás. Stránku dokážem navrhnúť presne podľa vašich požiadaviek. 

Prečo som pre vás tou správnou voľbou? Som vám k dispozícii aj po vytvorení webu - v prípade aktualizácii alebo rôznych revízii. Som pripravená byť predĺženou rukou medzi vašim biznisom a potencionálnym zákazníkom prostredníctvom webu. 

Pred objednaním ma prosím kontaktujte.

Inštrukcie

Čo dostanete? 
Prémiové témy a doplnky 
Nastavenie WordPress 
SEO Optimalizácia 
Integrácia Google Analytics 
Vyskakovacie okná 
Výzva k akcii 
Vlastné navrhovanie (CSS & HTML) 
Optimalizácia rýchlosti stránky 
Zabezpečená stránka 
Integrácia sociálnych médií 
 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Kristína, pracujem ako social media manager, kde vkladám do projektov nielen hĺbku odborných znalostí, ale aj osobitú kreativitu a vášeň pre digitálny svet. Vyštudovala som Poľnohospodársku Univerzitu v Nitre s odoborom Manažment, kde som sa už počas školy venovala aj marketingu. Mojou silnou stránkou je schopnosť chápať a predvídať potreby klientov, čo mi umožňuje vytvárať prispôsobené stratégie, ktoré presne zodpovedajú ich vizii a cieľom. Spravujem sociálne siete desiatkam klientov, kde sa im starám o tvorbu contentu, copywriting a tvorbu grafiky pre ich biznisy. Mám skúsenosti aj s tvorbou loga a webov tvorených pomocou wordpressu. Sociálne mediá spravujem s vášňou, sledujem najnovšie trendy a content aj grafiku tvorím s ohľadom na to, čím sa daná firma zaoberá. Vyberte si ma ako svojho social media manažéra a spoločne dosiahneme, aby vaša značka vynikla a prosperovala v digitálnom svete.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 3. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0