placeholder

Kategórie

Upravím akýkoľvek wordový dokument

profile icon
ksperiz
placeholder
(11)
offline

Prehľad

Cena0,40 €
Doručenie do8 dní
Počet
1

Popis

Upravím akýkoľvek wordový dokument podľa Vami zadaných inštrukcií alebo podľa predlohy. Skontrolujem typografiu, pridám číslovanie, upravím obrázky, urobím hromadnú korešpondenciu, pridám ovládacie prvky, poznámky pod čiarou, zlomy strán, grafy, tabuľky, upravím hlavičku, pätu,… čokoľvek, s čím si nebudete vedieť rady :) Cena sa pohybuje podľa toho, čo všetko v danom dokumente potrebujete upraviť a akým spôsobom. Uvedená cena je za kontrolu typografie pre 1 NS (1 normostrana je presne 1800 znakov). Pri väčšom počte strán alebo zložitejších úpravách sa na cene rada dohodnem :) 

Inštrukcie

Prosím, aby ste mi odoslali daný dokument a opísali Vašu predstavu, čo všetko chcete v dokumente upraviť, zadali inštrukcie, prípadne priložili predlohu. Doba dodania v inzeráte je 8 dní, no aj napriek tomu sa vždy snažím objednávky dodať čo najskôr. Ocením, ak mi zadáte termín, do ktorého daný dokument potrebujete mať doručený :)
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

barb14

Dakujem velmi pekne. Velmi som spokojna s dodanou pracou, predavajuca je velmi ochotna a napomocna. Odporucam!

O predajcovi

Dobrý deň :) Rozhodla som sa založiť si účet na Jaspravím, aby som mohla ľuďom pomôcť s vecami, ktoré ovládam. Mám rada prácu s počítačom, ale aj učenie sa a zdokonaľovanie svojich schopností. Aj preto rada vyplním svoj voľný čas tým, že Vám pomôžem zvládnuť to, čo nechcete zvládnuť sami. Nebojte sa mi kedykoľvek napísať, rada pomôžem, poradím, porozprávam sa a vždy sa rada dohodnem na cene. Teším sa na Vaše správy! :) Rada by som Vás poprosila, aby ste mi vždy pred objednaním najskôr napísali, nech sa dohodneme tak, aby boli obe strany spokojné :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 3. 4. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 1