placeholder

Kategórie

Kreatívne fotenie produktov

profile icon
KS.Photography
(9)
offline

Prehľad

Cena3,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
3,00 €
6,00 €
9,00 €
6,00 €

Popis

Balíček zahŕňa tri rôzne fotografie produktu naaranžovaného v prostredí, pri používaní apod.

Fotografie fotím fotoaparátom značky Panasonic. Majú vysoké rozlíšenie a sú vhodné na weby, sociálne siete, eshopy či reklamy.

Fotky vytvorím zväčša do troch dní po doručení a pošlem vám ich vo formáte .jpg.

Inštrukcie

Podmienkou je zaslanie alebo dodanie bezchybných, nepoškodených produktov. Môžem ich vyzdvihnúť osobne (Prešov a okolie) alebo mi ich po dohode môžete poslať na adresu.

Napíšte všetky Vaše predstavy o fotografiách, ak nejaké máte (nafotenie samotného produktu naaranžovaného v prostredí, pri používaní s modelkou/modelom, atď.).

Upresnite taktiež, v akom pomere strán si prajete nafotiť fotky (napr. 1:1, 2:3, 3:4), prípadne na akú sociálnu sieť sa ich chystáte zverejniť - od toho sa odvíja vhodný pomer strán.

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Venujem sa copywritingu – tvorbe článkov a popisov produktov pre e-shopy. Ukážku mnou napísaných textov nájdete napríklad na externom webe Fitland, kde píšem ako jeden z prispievateľov: https://www.fitland.sk/author/katarina-senajova/ Okrem toho ponúkam fotografovanie produktov. Vyštudovala som ekológiu. Najčastejšie píšem blogové články – preferovanými témami sú ekológia, výživa a zdravie, šport a fitness, zvieratá a chovateľstvo, ale napíšem text na akúkoľvek tému. Fotografovaniu sa venujem už dlhšie. Som absolventkou viacerých fotografických kurzov a vo fotení sa neustále zlepšujem.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 11. 4. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0