placeholder

Kategórie

Ja spravím vizuálnu identitu

profile icon
kubendo
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1

Popis

Hľadáte niekoho, kto pre Vás vytvorí unikátnu vizuálnu identitu a postará sa o odlíšenie vašej značky od konkurencie? Ste na správnom mieste!

Moja služba zahŕňa:

3 návrhy - Unikátne Logo: Potrebujete výrazné a originálne logo, ktoré reprezentuje vaše podnikanie? Navrhnem pre vás unikátne a profesionálne logo, ktoré vystihuje charakter a hodnoty vášho brandu. Logo Vám poskytnem v rôznych formátoch pdf., png., jpg., svg.

Vizitky a Tlačoviny: Zabezpečím kompletný balík vizitiek a tlačovín, ktoré sú konzistentné s vaším novým logom. Každý detail bude premyslený, aby ste mali jednotný a profesionálny vizuálny vzhľad.

Vyberte si moje služby a poskytnite vašej značke jedinečný a profesionálny vzhľad, ktorý zaujme vašich klientov a odliší vás od konkurencie.

Inštrukcie

PRED ZADANÍM OBJEDNÁVKY MA KONTAKTUJTE SPRÁVOU!

Správa nech obsahuje:

1. Predmet podnikania
2. Farby a písmo 
3. Opísať vašu predstavu

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som študent na gymnáziu a vo svojom voľnom čase pomáham podnikom a spoločnostiam s úpravou ich grafického dizajnu, s vedením ich sociálnych sietí a vytváraní contentu vo forme postov, či na Instagram alebo Facebook. V prípade záujmu o spoluprácu ma kontaktujte tu na Jaspravim.sk

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 10. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0