placeholder

Kategórie

Vytvorím web pomocou AI

profile icon
lethe
offline

Prehľad

Cena99,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
150,00 €
15,00 €
100,00 €
89,00 €
100,00 €

Popis

Pomocou AI vytvorím jednostránkový web na mieru na no-code platforme Framer. Napriek tomu, že AI nástroje umožňujú vygenerovať nový web v priebehu jednej minúty, ešte stále je potrebný zásah ľudí na to, aby web obsahoval prvky a ich usporiadanie, ktoré pomôžu z užívateľa vytvoriť Vášho nového zákazníka.

Framer je no-code platforma, ktorá umožňuje jednoduchú tvorbu webu aj pomocou AI promtov, bez toho aby ste museli dokupovať samostatne webshoting. Každý mesiac taktiež udeľuje cenu za najlepší web, ktorým sa môže stať aj ten Váš. 

Inštrukcie

Čo budem potrebovať:

- dodanie textov (vrátane recenzií), fotografie, grafika (branding & identita)

- url adresy webov, alebo ich jednotlivých častí, ktoré sa Vám páčia a popis prečo

V prípade, ak chcete mať nový jednostránkový web do pár hodín, je potrebné pred kúpou služby dohodnúť konkrétny deň realizácie. 

Súčasťou je dodanie webu, ktorý je responzívny (optimalizovaný pre mobilné zariadenia) a založený na SEO najlepších praktikách. Počas prípravy webu dostanete prístup a budete môcť sledovať zmeny. Po dokončení Vám bude zaslaný remix odkaz, ktorý vytvorí kópiu daného webu do Vášho Framer účtu. V prípade viac-stránkového webu bude doba realizácie dlhšia.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

V súčasnosti sa venujem pomoci jednotlivcom a značkám pri zdokonaľovaní ich (nielen) vizuálneho marketingu prostredníctvom webových stránok bez kódu. Ponúkam fotografické alebo dizajnérske služby a zároveň experimentujem s novými AI nástrojmi na zlepšenie kreatívneho procesu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 22. 4. 2013
hodnotenie 0.00%
predaj 0