placeholder

Kategórie

Ja spravím telefonickú, emailovú podporu

profile icon
libi223
placeholder
(1)
offline

Prehľad

Cena6,00 €
Doručenie do31 dní
Počet
1

Popis

Rád Vám pomôžem so správou Vášho ubytovacieho zariadenia na rôznych rezervačných portáloch, ako napríklad Megaubytovanie, Booking, Airbnb, Tripadvisor, UbytovanieNaSlovensku  a iných.

Zabezpečím celý komunikačný proces s hosťami (e-mail, telefón), odpoviem na ich požiadavky a otázky. Updatujem rezervačný kalendár,  informácie, ceny, podmienky, fotografie. Rád Vám tiež pomôžem s registráciou do týchto portálov, či ďalšími Vašimi požiadavkami. 
Stačí ma vopred kontaktovať s Vašou predstavou cez súkromnú správu. Na spolupráci sa určite dohodneme :)
 Cena je za hodinu práce

Inštrukcie

Prístup, fotky, obsadenosť a ceny.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Dobrý deň. Volám sa Dalibor. Som ZTP. Mám 38 rokov. Chcel by som kúpiť 9-miestne vozidlo. Už také mám, ale stále sa kazí. Je 11-ročné. Potrebujem niečo spoľahlivejšie. Otec mi zomrel minulý rok. Mama je na dôchodku, takže moc toho na novšie auto nenasporím. Vlastne skoro nič. Potrebujem sa často prepravovať. Mám prácu, ktorá ma baví. Pracujem z domu, ale raz za čas idem aj do kancelárie. Chodím k lekárovi. Môj život je vďaka autu dosť pestrý. Chodím na športové podujatia. Navštevujem aj kina. Chodíme aj s mamou na wellness. 9-miestne vozidlo potrebujem preto, lebo som ležiaci. Mám špeciálny vozík. Žiaľ, potrebujem dodávku, aby som mohol byť v aute na vozíku. Príspevok je pomerne nízky. Dúfam, že sa nájdu ľudia, ktorí by mohli pomôcť. Bez Vašej pomoci by som bol odkázaný pohybovať sa len doma. Preto Vás prosím o akúkoľvek finančnú pomoc. Každé euro mi po https://www.ludialudom.sk/vyzvy/16268 môže. Vopred Vám všetkým ďakujem.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 2. 2018
hodnotenie 100.00%
predaj 0