placeholder

Kategórie

Tvorba webstránky

Prehľad

Cena300,00 €
Doručenie do20 dní
Počet
1

Popis


Ponúkam tvorbu základných prezentačných webových stránok (v Slovenskom alebo Anglickom jazyku - v obidvoch jazykoch za dohodnuty príplatok) prostredníctvom platformy WordPress (doména a hosting je možný cez viac platforiem - websupport, forpsi, atď). V cene je základný grafický dizajn na mieru, dodatočné úpravy za vopred dohodnuté príplatky - úprava dodaných obrázkov, pohyblivé animácie, tvorba loga, prezentácie, atď). 
V cene je základné menu, teda 4 podstránky - 2 ľubovoľné, fotogaléria a kontaktno-informačná podstránka. 
Dodanie webstránky je 10 až 30 dní, záleží od rozsiahlosti stránky a dodatočných služieb a komplikovanosti grafického dizajnu. Za príplatok je možné dodaciu dobu skrátiť - expresné dodanie. 
Ponúkam len prezentačné stránky ( v ponuke nie sú E-shop ani webstránky s platobnou bránou) 
Referencie: Pre vizualizáciu si pozrite moju najnovšiu webstránku - realizer.sk alebo medibeauty.sk

Inštrukcie


Od klienta potrebujem základnú víziu, ako si stránku predstavuje a čo by mala obsahovať. S textom a logom viem v prípade záujmu pomôcť, alebo kompletne na mieru spísať čo klient potrebuje a chce na stránke mať. Pokiaľ má klient záujem o fotogalériu, budem potrebovať fotky ktoré má stránka obsahovať, ktoré taktiež dokážem upraviť podľa potreby klienta. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Mám diplom a 2 roky odborného štúdia vo Wrodpresse a Microsofte. Ovládam Adobe Illustrator a podobné grafické programy. Mám vyštudovanú základnú školu v Anglicku, stredú a a vysokú som študovala bilingválne, takže Angličtinu ovládam na úrovni native speaker. Ponúkam predaj služieb v oblasti grafiky, webových stránok, dizajnov, digitálnych súborov a tvorbu loga či dizajnovanie jedálnych lístkov, pozvánok, atď.. Ponúkam aj preklad všetkých materiálov (stránky, letáky, odborné dokumenty..)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 7. 2022
hodnotenie 0.00%
predaj 0