placeholder

Kategórie

Tvorba a úprava prezentácií na mieru

profile icon
Louisette
placeholder
(85)
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1
Dodatočné služby
15,00 €

Popis

Potrebujete profesionálnu prezentáciu, ktorá osloví a zaujme Vaše publikum či kolegov? Prezentácie pripravujem pravidelne v rámci môjho zamestnania, prikladám aj niekoľko ukážok.

S mojimi skúsenosťami a znalosťami v oblasti grafického dizajnu, obsahovej štruktúry a verejného vystupovania Vám pomôžem vytvoriť prezentáciu, ktorá zaujme každého. Každá prezentácia je starostlivo navrhnutá s cieľom komunikovať Vaše posolstvo pre Vašu cieľovú skupinu jasne a presvedčivo.

Ak hľadáte efektívne nástroje na komunikáciu Vašich nápadov, produktov alebo stratégií, neváhajte ma kontaktovať. Spolu vytvoríme prezentáciu, ktorá Vás bude reprezentovať v najlepšom svetle.

Inštrukcie

Uvedená cena 30€ je orientačná za cca. 10 normostrán textu.

Teší ma Váš záujem o moju službu. Pred objednaním služby ma prosím kontaktujte, a spolu vytvoríme cenovú a časovú ponuku na mieru.

Pri záujme budem od Vás potrebovať čo najviac informácií k tomu, aby som vytvorila čo najviac kvalitnú prezentáciu, napr. logo spoločnosti, branding farby, štýl a formalitu prezentácie, či veľkosť a zloženie publika.

Ideálne je, ak by zašlete aj text, ku ktorému budete prezentáciu potrebovať a takisto, či text potrebujete mať v prezentácii, alebo Vám stačí niekoľko kľúčových slov.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ako virtuálna asistentka budem pravou rukou Vašej spoločnosti, či užitočnou posilou Vášho tímu. Niekoľko rokov som pracovala v korporáte na pozícii asistentky v rôznych odvetviach, kde som získala všetky skúsenosti a zručnosti, ktoré sú na takúto prácu potrebné. Počas dlhodobých lockdownov som si však uvedomila, že práca asistentky sa dá z 95% robiť z domu a takáto práca je efektívnejšia aj pre asistentku, aj pre zamestnávateľa. Založila som si preto živnosť a začala som sa venovať práci z domu ako virtuálna asistentka. Nech potrebujete vo svojej firme či projekte pomôcť s čímkoľvek, ste na správnej adrese.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 20. 8. 2015
hodnotenie 91.76%
predaj 0