placeholder

Kategórie

Top rýchla PREZENTÁCIA na mieru

profile icon
lucia.ozimanic
(1)
offline

Prehľad

Cena35,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Moderná a vytvorené v CANVE 10 slajdov (prvý úvod, predposledný použité zdroje,  posledný poďakovanie) s animáciou prechodmi veľmi jemnými napr. zľava doprava.

Bude 10 slajdová s poznámkami ku každému slajdu do 3 dní.

Inštrukcie

  • Napíšte mi, že máte záujem o ppt.
  • V správe uveďte názov ppt a word dokument, ktorý chcete do ppt spracovať
  • Ja Vám odošlem 10 slajdovú prezentáciu s poznámkami do 3 dní od potvrdenia prijatia Vašej správy s názvom ppt (príklad: Ak mi odošlete správu v pondelok o 20.00 a ja Vám ju potvrdím v utorok o 8.00, tak sa 72 hodín počíta od utorka 8.00.)
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Služby virtuálnej asistentky pomáhajú mojim klientom zefektívniť podnikanie, šetriť čas, aj náklady. Obrovské skúsenosti v oblasti vedenia personálu, prevádzky a proklientskom prístupe som získala ako zástupkyňa riaditeľky súkromnej škôlky v Bratislave. Za posledný rok som však absolvovala kurzy v oblasti digitálneho marketingu a grafiky. Špecializujem sa najmä na PPC reklamy, grafiku, email marketing, správu sociálnych sietí a copywriting. S klientmi preferujem autentický priateľský a zároveň rešpektujúci vzťah, založený na vzájomnej dôvere. Našim spoločným cieľom je rast v podnikaní, preto je odbornosť a úprimnosť na prvom mieste.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 16. 5. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0