placeholder

Kategórie

Ja spravím účtovníctvo

profile icon
lucinela
(35)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
5,00 €
20,00 €
40,00 €
50,00 €

Popis

Ste podnikateľ a potrebujete spracovať účtovníctvo, tak ste na správnej adrese. Cena je za jednoduché účtovníctvo do 50 položiek mesačne, neplatiteľ DPH. Nejde však len o účtovanie, predovšetkým urobím vecnú a formálnu kontrolu dokladov, poradím pri optimalizácii daní, upozorním na sporné veci, vypracujem zmluvu ak bude treba a ďalšie záležitosti, o ktorých možno ako podnikateľ ani netušíte že sú potrebné :)

Ak ste platiteľ DPH cena je vyššia o 20 €.

Ak potrebujete spracovať podvojné účtovníctvo cena je vyššia o 20€ a ak ste aj platiteľ DPH, tak cena je vyššia o ďalších 20€.

Ak máte viac ako 50 položiek za mesiac, pri jednoduchom účtovníctve je cena vyššia o 5 € za ďalších 10 položiek a pri podvojnom účtovníctve o 10 €.

Poskytujem aj individuálne účtovné a daňové poradenstvo.

Ak by ste chceli vedieť podrobnejšie informácie, napíšte mi správu :)

 

Inštrukcie

Individuálne. Väčšinou je lepšie najskôr ma dopredu kontaktovať, aby sme sa dohodli na ďalšom postupe. Spravidla potrebujem iba údaje o podnikateľovi a naskenované doklady.:)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(15)
1 / 3
user
jakubzemla1
som spokojný
user
jakubzemla1
som spokojný
user
GabrielPOP
Veľmi príjemná komunikácia, rýchle jednanie aj dodanie.
user
Wecolix20
Veľmi rýchle doručenie, ochota, precíznosť.
user
Chochi
som spokojný

O predajcovi

Som účtovníčka/ekonómka telom i dušou. Vyštudovala som VŠ v odbore účtovníctvo/auditorstvo a mám viac ako 10-ročnú prax so spracovním účtovníctva pre malé a stredné podniky, živnostníkov a občianske združenia. Vždy rada poradím a snažím sa o maximálnu ústretovosť. Momentálne sa venujem hlavne svojim deťom, ale keďže je účtovníctvo aj moje hobby, považujem to za určitý relax :)

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 7. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 15