placeholder

Kategórie

Vektorové logo podľa predstáv

profile icon
LuckaMurin
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Navrhnem vám logo, ktorým môžete hrdo reprezentovať vašu značku. Logo bude navrhnuté priamo na mieru, vďaka ktorému sa vaša firma stane rozpoznateľnou. 

Môj spôsob návrhu je poctivý. Nedostanete žiadne stiahnuté logo z aplikácie. Zameriavam sa na kvalitu a osobitosť. Od prvotných skíc sa budem snažiť odzrkadľovať vaše priania a odkaz vašej firmy. 


Na konci našej spolupráce dostanete logo vo formáte SVG, PNG a PDF.

Inštrukcie

Zhoďte toto bremeno na mňa. Od vás budem potrebovať len týchto základných pár vecí: 


1/ Vaša misia - Na čo je vaša značka zameraná? Akí sú ľudia vo vašej cieľovej skupine? Čím je výnimočná? Ako sa vaša firma volá? 


2/ Vaše preferencie - Čo od loga očakávate? Máte nejakú konkrétnu predstavu? Chcete sa prezentovať elegantne, moderne alebo radšej extravagantne?  Ak už má vaša firma špecifiká  (farby, štýl, font ) ktoré chcete zachovať, čo to je? 


Máte nejaké vzorové preferencie, pôvodné logo, motto firmy alebo hocičo, čo by mi priblížilo vaše postoje? Priložte to, prosím do správy.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj. Som mladé dievča, ktorú baví umenie. Študujem architektúru. Mám rada, keď svet tvoria pekné veci. Správne farby na správnom mieste považujem za podstatné. Odmalička mám cit pre detail a ten využívam v škole aj v osobnej tvorbe. Pracujem s programami ako Blender a Rhino, vizualizácie robím cez Lumion a grafické výstupy v programoch od Adobe. Najväčší cit mám rukách počas voľného času, kedy maľujem alebo kreslím. Okrem toho pečiem, píšem, cestujem a spoznávam svet, a tak čerpám inšpiráciu. Nemám rada cibuľu a povrchnosť. Ak sa ti moja práca páči, rada s tebou podniknem spoluprácu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 12. 2022
hodnotenie 0.00%
predaj 0