placeholder

Kategórie

Ja spravím TERAPIU EGA / ETIKOTERAPIU

profile icon
lukash.ko
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Terapia EGA - čo to vlastne je ? 

Všetko čo si nesiete z detstva, z bývalých vzťahov, zo školy, z medziľudských vzťahov vám spôsobuje mentálne bloky, ktoré vás zaťažujú a tým pádom ovplyvňujú aj vaše zdravie. Traumy, neurovnané vzťahy, nezmierenie sa s určitými ľuďmi alebo situáciami. To všetko vytvára akúsi "bublinu" ktorá sa vás drží zubami, nechtami a ovplyvňuje všetko, čo v živote robíte, ako sa správate a ako reagujete. Ponúkam nazretie do vášho vnútra nenásilnou formou, kde vedieme otvorený dialóg. Pýtam sa otázky a spoločne prichádzame na to, prečo sa vám v živote opakuje stále ten istý vzorec a prečo vás sprevádzajú v živote choroby.

Mohli by sme to nazvať aj etikoterapiou, nie som však oficiálne študovaný etikoterapeut :) V podstate ide o ten istý princíp 


 Doprajte si čistú myseľ, zdravie tela aj duše a priestor na osobný rast. Rozhovory prebiehajú online, uprednostňujem videohovor. Vyhraďte si 90-120min s otvorenou mysľou a váš život môže nabrať nový rozmer.

 

Teším sa na vás 

 

Inštrukcie

  • Terapia
  • Ego
  • Etikoterapia
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Študent prírodnej medicíny, s hlavným zameraním na TČM (tradičná čínska medicína) obohatenou o astrológiu, etikoterapiu, fytoterapiu a iridológiu. Venujem sa terapii duše a tela už viac ako 5 rokov, posledné dva roky aktívne ako začínajúci terapeut. Pomôžem Vám s Vašimi problémami a ťažkosťami, v online priestore hlavne s psychosomatickou podstatou problému.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 26. 4. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0