placeholder

Kategórie

Ja spravím text pre váš neodolateľný e-book

profile icon
LukasSV
(6)
offline

Prehľad

Cena200,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Chystáte sa vydať e-book a chcete sa uistiť, že váš obsah bude nielen originálny a výstižný, ale aj zaujme vaše cieľové publikum? Potom som tu pre vás!

Mám skúsenosti s tvorbou textov pre rôzne druhy e-bookov a viem, ako spraviť váš obsah neodolateľný. Ponúkam službu tvorby textov pre ebooky, kde vám garantujem, že váš text bude originálny, výstižný a pritiahne pozornosť vašich čitateľov.

Moje ceny sú pevné a nezáleží na požadovanom rozsahu. Za jednotnú sumu 200 eur vám pomôžem vytvoriť text, ktorý bude presne taký, aký si predstavujete. Nech už ide o akúkoľvek tému, môžete sa spoľahnúť na to, že výsledok bude kvalitný a pritiahne vašich čitateľov.

Ak hľadáte kvalitnú tvorbu textov pre váš ebook, neváhajte ma kontaktovať. Spolu môžeme vytvoriť obsah, ktorý zaujme a bude mať zmysel

Inštrukcie

Požadovaný rozsah 

Téma 

Všetky informácie, ktoré pokladáte za dôležité a chcete, aby boli v e-booku použité

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Hľadáš skúseného a talentovaného textára, ktorý ti pomôže vytvoriť skvelý obsah pre tvoju webovú stránku, blog alebo inzerát? Tak práve si ho našiel! Volám sa Lukáš, mám tesne pred tridsiatkou:) a už niekoľko rokov sa venujem písaniu rôznych textov, blogov a inzerátov. Svoje zručnosti som zdokonaľoval na zahraničných portáloch a teraz som sa vrátil, aby som ti ponúkol moje služby. Moje práce sú zamerané na to, aby upútali pozornosť a zaujali tvojich čitateľov. Svoju tvorbu prispôsobujem tvojim potrebám a tvojmu štýlu. Či už potrebuješ článok na tému, o ktorej už mám prehľad alebo sa jedná o úplne novú oblasť, ja som na výzvu pripravený. Ak hľadáš kvalitného textára, neváhaj ma kontaktovať. Som tu, aby som ti pomohol dosiahnuť tvoje ciele a vytvoriť texty, ktoré budú baviť tvojich čitateľov. Teším sa na spoluprácu práve s tebou!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 1. 10. 2016
hodnotenie 66.67%
predaj 0