placeholder

Kategórie

Tričko s potlačou Vášho loga alebo názvu firmy

profile icon
LYLIELEN
placeholder
(2)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do14 dní
Poštovné4,50 €
Počet(100 na sklade)
1

Popis

Hľadáte spôsob, ako sa odlíšiť od konkurencie a zviditeľniť svoje podnikanie? Som tu pre vás s dokonalým riešením - tričká s potlačou vášho loga alebo názvu firmy! Predstavte si, ako vaši zamestnanci a zákazníci hrdo propagujú vašu značku.

Moje tričká sú vyrobené z kvalitných materiálov a potlač je realizovaná špičkovou technikou, vďaka čomu vydrží dlhý čas bez blednutia alebo poškodenia. Ponúkam široký výber farieb tričiek, aby ste si mohli vybrať tú, ktorá sa hodí k vašej firemnej identite.

Jednotné tričká pre zamestnancov pôsobia profesionálne a posilňujú tímového ducha. Využite ich aj ako darčeky pre klientov alebo v rámci marketingovej kampane. Ľudia milujú kvalitné a štýlové oblečenie s logom, ktoré im bude pripomínať vašu značku.

Prispôsobím sa vašim potrebám, či už ide o malé množstvo pre tím alebo veľkú zákazku pre celú firmu. Cena zahŕňa kvalitné tričko aj potlač. Kontaktujte ma ešte dnes a spoločne vytvoríme tričká, ktoré budú skutočne reprezentovať vašu značku!

 

Inštrukcie

Inštrukcie pre objednávku potlače tričiek s logom:

1. Pripravte si vaše logo v jednofarebnej verzii v jednom z nasledujúcich formátov: SVG, AI alebo EPS. Tieto vektorové formáty zabezpečia vysokú kvalitu potlače.

2. Ak nemáte logo v požadovanom formáte, vyberte si v mojej ponuke službu "vektorizácia / prevod do kriviek loga" a kontaktujte ma pre ďalšie inštrukcie.

3 Po vytvorení vhodného formátu ma kontaktujte s finálnou verziou loga, počtom a veľkosťami tričiek, ktoré si želáte objednať.

4. V prípade, že chcete iba text, pošlite mi názov vašej firmy a predstavu o preferovanom štýle písma. Ja sa postarám o vytvorenie návrhu v potrebnom formáte.

5. Spoločne prejdeme detaily vaš objednávky a ja sa postarám o kvalitnú potlač tričiek podľa vašich požiadaviek.

Cena zodpovedá jednému tričku s potlačou jednej farby na jednej strane.

Teším sa na spoluprácu a vytvorenie tričiek, ktoré budú skvelou reklamou pre vašu značku!

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Cristian

som spokojný

O predajcovi

Volám sa Henrieta a som grafická dizajnérka. Moja cesta ku grafickému dizajnu začala už pred 19 rokmi, keď som študovala na súkromnej strednej umeleckej škole grafickej v Jihlave. Od tej doby sa neustále vzdelávam a rozširujem si obzory nielen v oblasti grafického dizajnu, ale aj marketingu, predovšetkým toho digitálneho. Mojou vášňou je pomáhať ľuďom zviditeľniť ich prácu a podnikanie. Zameriavam sa na malých remeselníkov, salóny a všetkých, ktorí potrebujú kvalitný grafický dizajn a efektívny marketing. Chápem, aké náročné je presadiť sa v dnešnom konkurenčnom prostredí, a preto som sa rozhodla ponúknuť komplexné riešenia šité na mieru každému klientovi. Ponúkam širokú škálu služieb – od tvorby moderných a responzívnych webových stránok cez WordPress, cez pomoc so zakúpením domény a webhostingu, až po optimalizáciu SEO. Vďaka využitiu umelej inteligencie dokážem upraviť vaše texty tak, aby nielen predávali, ale aby vás aj Google vyhľadával na popredných miestach. Okrem webových stránok sa špecializujem aj na tvorbu loga, letákov, banerov, vizitiek a mnoho ďalšej grafickej práce. Moja ponuka zahŕňa aj rezanú grafiku, vďaka ktorej viem vytvoriť reklamné tričká s kvalitnou potlačou. Ku každej zákazke pristupujem individuálne a s maximálnym nasadením, aby ste dostali presne to, čo potrebujete. To, čo ma odlišuje od konkurencie, je môj osobný prístup a snaha skutočne porozumieť vašim potrebám. Nie ste pre mňa len ďalším číslom v poradí, ale partnerom, s ktorým spolupracujem na dosiahnutí vašich cieľov. Ak hľadáte spoľahlivého a kreatívneho grafického dizajnéra, ktorý vám pomôže zviditeľniť vašu prácu a posunúť vaše podnikanie na vyššiu úroveň, ste na správnom mieste. Získate nielen profesionálne grafické služby, ale aj partnera, ktorému môžete dôverovať. Teším sa na spoluprácu s vami!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 3. 2021
hodnotenie 100.00%
predaj 1