placeholder

Kategórie

PRÉMIOVÝ LOGO DESIGN | Profesionálne logo

profile icon
Macoart
placeholder
placeholder
(128)
offline

Prehľad

Cena19,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Vytvorím pre Vás prémiové, moderné logo, ktoré zaujme a bude reprezentatívne či už pre Vás alebo Vašu firmu.

V cene 19€ je zahrnuté logo vo formátoch .jpg (logo s pozadím).png (transparentné logo), .pdf (pre prípadnú tlač) a vektorové logo (vo formáte .ai). Vysoká kvalita (3000x3000px) a kvalitné spracovanie sú súčasťou taktiež. Logo vytvorím do 2-3 dní a následne pošlem 2-3 návrhy. Ak máte záujem o viacero návrhov, je potrebné si za túto službu pri vytvorení objednávky priplatiť.

Spokojnosť zákazníka a kvalitné spracovanie sú u mňa na 1 mieste a verím, že môj ľudský prístup zaručí pre Vás dostačujúci výsledok! Teším sa na našu spoluprácu:)

 

Pred vytvorením objednávky ma pokojne kontaktujte aby sme sa dohodli napr. na vzhľade, cene a prípadne odkomunikovať náročnosť vášho loga.

Inštrukcie

× Názov a zameranie vašej spoločnosti
× Farebnú predstavu loga
× Čo chcete aby logo obsahovalo/znázorňovalo - text/obrázok atď.
× Môžte poslať ľubovolné logo, ktoré sa vám páči aby som sa jednoduchšie trafil do vášho vkusu

Ak predstavu nemáte, nevadí. Dbajte však prosím na to, že čím viacej informácií od vás dostanem, o to viac budete spokojný s výsledkom:)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Klaruska05

som spokojný

O predajcovi

Ahoj, som Marcel, a na jaspravim pôsobím ako "freelancer". Grafickému dizajnu sa venujem už vyše 5 rokov a mám za sebou niekoľko či už amatérskych alebo profesionálnych projektov. Som komunikatívny, spoľahlivý, pracovitý typ človeka a ľudské jednanie je u mňa prioritou. Nakoľko som mladší a aktívne sa pohybujem v dnešnej internetovej dobe, viem, čo momentálne frčí a čo zaujme. Teším sa na našu spoluprácu:)‎‎

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 7. 2018
hodnotenie 94.53%
predaj 1