placeholder

Kategórie

Ja spravím kvalitnú úpravu, retuš, fotomontáž Vašich fotiek

profile icon
Male_ficent
placeholder
(358)
offline

Prehľad

Cena3,90 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
2,00 €

Popis


Ponúkam Vám službu grafických úprav, retuše a fotomontáží vašich fotiek na vysokokvalitnej úrovni. Grafickým úpravám fotiek som sa začal venovať počas štúdia na strednej škole, pokračoval na vysokej škole a dokopy sa im venujem už 10 rokov. Ukážky mojich prác máte možnosť vidieť v galérii inzerátu.
Cena 3,90€ zahŕňa úpravu 1 fotky, kde budem robiť jednoduchšie úpravy, ako napr. celkové vylepšenie svetelnosti/farebnosti fotky, odstránenie nedokonalostí (napr. tváre, tela), zmenu veľkosti proporcií (napr. tváre/tela/objektov)alebo zmenu pozadia. Teda pôjde o jednoduchšie úpravy bez použitia zložitejších fotomontážnych techník a iných komplikovanejších metód úprav. 
Konečná cena závisí od celkovej zložitosti vašich požiadaviek, ale rozhodne sa na nej spoločne dohodneme. Viem vám taktiež spraviť ponuku na mieru. Pri objednávke úprav viacerých fotiek alebo pri dlhodobej spolupráci je možné sa dohodnúť na nižšej cene.

Inštrukcie

- Presné inštrukcie k odoslanej fotke/fotkám (čím presnejší popis požiadaviek, tým lepšie)
- Fotografiu, resp. fotografie na úpravu (čím vyššia kvalita fotiek, tým lepší výsledný efekt)
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(59)
1 / 12
user

Jozef8

som spokojný

user

Jozef8

som spokojný

user

zawin123

som spokojný

user

bramon

som spokojný

user

Lenka281

som spokojný

O predajcovi

Volám sa Alexander Halo, mám 28 rokov a som absolventom fakulty masmediálnej komunikácie z UCM v Trnave. Už odmalička sa venujem predovšetkým umeleckým a kreatívnym smerom. Absolvoval som výtvarný odbor v ZUŠ v Bošanoch a ako žiak ZŠ som taktiež navštevoval literárno-dramatický a tanečný odbor. V súčastnosti sa venujem predovšetkým tvorbe dabingu/voice-over práci, predčítavaniu, herectvu, písaniu článkov a grafickej úprave fotografií. Počas štúdia na VŠ som sa aktívne zapájal do rôznych aktivít - moderoval som v rádiu Aetter, hral v univerzitnom divadle The.Art.Re a bol tiež súčasťou univerzitného spevokolu Unitty. Zvládam rovnako dobre počítačovú grafiku ako aj maľbu a kresbu rukou. Nie len viacerých známych, ale aj profesorov na UCM zaujal môj hlas, ktorý ohodnotili ako príjemný a vhodný za mikrofón. Aj preto sa tomuto smeru chcem naďalej v živote venovať. Nebránim sa však rozvíjať aj akúkoľvek inú oblasť - ako som už uviedol, zaujímam sa o široké spektrum umeleckých smerov a moja perfekcionistická povaha ma núti všetko, čo začnem, dokončiť so stopercentnou spokojnosťou. Mojou a samozrejme aj Vašou. Teším sa na spoluprácu s Vami!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 4. 2015
hodnotenie 100.00%
predaj 59