placeholder

Kategórie

Ja spravím Aplikáciu na IOS podľa špecifikácií

profile icon
Marcelkooo007
(3)
offline

Prehľad

Cena350,00 €
Doručenie do90 dní
Počet
1
Dodatočné služby
500,00 €

Popis

Chcete si nechať vytvoriť profesionálnu aplikáciu pre iOS, ktorá osloví vašich zákazníkov a zvýši váš obchodný úspech? Som tu, aby som vám pomohol! Ponúkam vám kompletné vývojové služby pre iOS aplikácie za výhodnú cenu len 350 € samozrejme to závisí aj od zložitosti aplikácie, ktorú budete chcieť.

Čo získate:

  • Kvalitný a Užívateľsky Prívetivý Dizajn: Vaša aplikácia bude nielen funkčná, ale aj vizuálne príťažlivá a intuitívna pre užívateľov.
  • Prispôsobenie podľa Vašich Potrieb: Aplikácia bude navrhnutá a vyvinutá tak, aby zodpovedala vašim špecifickým požiadavkám a cieľom.
  • Technická Podpora a Údržba: Poskytnem vám po spustení aplikácie aj technickú podporu a údržbu.
  • Prečo Vybrať Mňa:

  • Rýchle Dodanie a Spolahlivosť: Zaviazujem sa dodržať sľúbené termíny a poskytovať vysokú kvalitu služieb.
  • Transparentnosť a Komunikácia: Budem s vami pravidelne komunikovať počas celého vývojového procesu, aby ste mali jasnú predstavu o postupe práce
  • Inštrukcie

    Kroky pre Objednávku:

    Kontaktujte Ma: Pošlite mi správu s podrobnosťami vášho projektu. Zahrňte všetky vaše požiadavky a špecifikácie, ktoré chcete, aby aplikácia mala.

    Diskusia o Projekte: Budem s vami diskutovať o detailoch projektu, aby som mal jasnú predstavu o vašich potrebách a očakávaniach.

    Návrh a Schválenie: Na základe vašich požiadaviek pripravím návrh aplikácie, ktorý vám pošlem na schválenie.

    Začiatok Vývoja: Po schválení návrhu začnem s vývojom aplikácie. Budem vás pravidelne informovať o priebehu práce a akýchkoľvek aktualizáciách.

    Testovanie a Spätná Väzba: Po dokončení vývoja aplikácie ju podrobím dôkladnému testovaniu. Očakávam vašu spätnú väzbu a akékoľvek návrhy na zlepšenie.

    Finálna Revízia a Doručenie: Po zapracovaní vašich pripomienok a finálnom testovaní vám doručím kompletnú aplikáciu spolu s všetkými potrebnými súbormi a dokumentáciou.

    Podpora Po Doručení: Po doručení aplikácie vám poskytnem krátkodobú technickú podporu na prípadné opravy chýb alebo malé úpravy.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 7. 2. 2019
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0