placeholder

Kategórie

Ja spravím PR články a blogy

profile icon
Marchel
(1)
offline

Prehľad

Cena16,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Ako 6 rokov aktívny copywriter, ideamaker a posledné 4 roky social media manager mám dlhodobé skúsenosti s tvorbou PR textov a blogov pre rôznych klientov.
PR články a blogy sú mojím výstupom, ktorý dodávam gramaticky a štylisticky korektný a s dôrazom na vecnosť, výstižnosť a funkčné CTA (call to action).
 

Stanovená cena je určená pre normostranu.

Inštrukcie

  • Kontaktujte ma a predstavte mi Vaše požiadavky.
  • Oboznámim Vás s časom dodania článku a pustím sa do práce.
  • Podľa vopred dohodnutého termínu vyhotovím článok a dodám ho podľa stanovených špecifikácií.
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahojte, Moje meno je Marcel a som tu pre Vás, aby som Vám poskytol svoje vedomosti a skúsenosti v oblasti copywritingu a všestrannej textovej tvorby, ako aj v oblasti social media managementu. Som absolvent II. stupňa vysokoškolského štúdia v odbore Mediálne štúdiá. Písanie mi nebolo cudzie ani pred začiatkom chodenia na výšku - poviedky alebo básne som vytváral už dlhé roky predtým. Od začiatku môjho študentského života som aktívne písal články pre univerzitný magazín. Miestami sa mi naskytla príležitosť písať aj mimo svojej alma mater. Textovú tvorbu som v roku 2017 posunul do marketingovej sféry, v ktorej ako copywriter, social media manager a ideamaker pracujem doteraz. Nech už potrebujete napísať čokoľvek, začnite tým, že napíšete mne. Ja sa už o zvyšok postarám. :)

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 12. 1. 2014
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0