placeholder

Kategórie

LOGO dizajn - tvorba loga podľa Vašich požiadaviek

profile icon
Marcus-Design
placeholder
placeholder
placeholder
(750)
online

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €

Popis


POTREBUJETE LOGO ? Moje meno je Marcus - som Profesionálny dizajnér / grafik (žiadny amatér….) Som Vám k dispozícií v prípade ak hľadáte to správne logo pre Vás! 
Človek si objednáva služby Grafika, pretože potrebuje vytvoriť dizajn, ktorý bude najlepší. Na to, aby mohol byť vízual dostatočne atraktívny je nutné ovládať princípy a techniky, ktoré každý profesionálny dizajner ovláda, preto je dôležité vedieť si nechať dostatočne poradiť..
Moje recenzie hovoria za mňa :)
V prípade záujmu stačí napísať  - Veľmi rád Vám poradím a nasmerujem tou správnou cestou. Spoločne začneme spoluprácu pri ktorej vytvoríme dizajn, ktorý bude odzrkladlovať dušu Vášho projektu. 
Ako rozpoznať amatéra od profesionála?  Málokedy príjímam tu na portáli viac ako 3 objednávky súčasne. Projekty si vyberám, pretože verím, že kreatívna práca je proces ktorý vyžaduje 100 % sústredenosť primárne na daný projekt. 


Inštrukcie


Je dôležité, aby ma klient prvotne kontaktoval cez správu a následne sa dohodneme na konkrétnej službe. Porozprávame sa, zistím Vaše požiadavky a nastavíme tú správnu službu pre Vás. V správe prosím uviesť všetky potrebné informácie o projekte, plus Vaše predstavy, prípadne pošlite vizuál etc. 
Služba logo za 10 eur je určená prevažne pre klientov, ktorý potrebujú súrne a rýchlo logo za veľmi nízku cenu. Vytvoril som pomer KVALITA / ČAS / CENA. Na logo za 10 eur máme deadline 1 deň od vytvorenia objednávky + jeden deň na potvrdenie čo je plne dostačujúci čas. K dispozícii sú potom všetky potrebné konečné formáty bez obmedzenia.. Ai,pdf,png,jpg,svg.
V prípade ak hľadáte naozaj PROFESIONÁLNE LOGO na vysokej úrovni, ktoré bude základom Vášho brandingu som taktiež k dispozícií! Logo za 10 € nie je vždy tá najlepšia voľba, záleží konkrétne od situácie, preto stačí radšej napísať správu, poradím a dohodneme sa :) 
Som online a reagujem v podstate ihneď.
 

Marcus

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(387)
1 / 78
user

Plolov

Nie prvé logo od pána, originálne, moderné, veľká spokojnosť. Ďakujem 

user

Lukas91

Profesionálna práca, komunikácia na TOP úrovni. Spokojný a odporúčam!

user

Lukas91

Profesionálna práca, komunikácia na TOP úrovni. Spokojný a odporúčam!

user

Maria2024

Som spokojna na 100%, je to už druha moja objednávka u pana Marcusa a určite odporučam jeho služby:).

user

Jakonin

Profesionalita a promptnosť na vysokej úrovni

O predajcovi

Ahojte ! moje meno je ,, Marcus,, a som grafický dizajnér - dizajnu a grafike sa venujem už dlhé roky - logodizajn , corporate identity, produktový dizajn, Typografia, 3D vizualizácie interiérov a iných objektov to sú moje ,,špecialitky,, :) - Pracujem prevažne pre zahraničné firmy - rozhodol som sa však vyskúšať a využiť možnosti ktoré ponúka portál jaspravim - a na obmedzenú dobu tak poskytnúť svoje služby aj Vám všetkým ktorý budú mať záujem - Mojím cieľom je vždy najvyššia kvalita nie kvantita, mojím každodenným rituálom je štúdium a analýza najaktuálnejších trendov z oblasti grafiky a dizajnu. Ponúkam profesionálne služby ( nie som amatér) a preto viem aj ohodnotiť svoju prácu - kvalita má určitú hodnotu a človek, ktokoľvek kto sa nevie ohodnotiť nebude nikdy úspešný :) - ako vždy hovorím svojím klientom motivácia je najsilnejší nástroj úspechu :) Budem sa tešiť na našu spoluprácu

aktívne objednávky 3
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 11. 2. 2019
hodnotenie 100.00%
predaj 387