placeholder

Kategórie

Ja spravím Kvalitné a pútavé články SEO pre vaše webové stránky, blogy a časopisy

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis


Obsah webových stránok je teraz pre vyhľadávanie kľúčový. Správne použitie kľúčových slov môže rozhodnúť o tom, či potenciálni zákazníci vašu stránku nájdu alebo nie. Chcem vám pomôcť aby Vás nový návštevníci našli jednoduchšie, takže podľa toho čo potrebujete, napíšem nový originálny text ktorý osloví priamo vašu cieľovú skupinu. Všetky texty ktoré píšem sú optimalizované pre vyhľadávače.  
 
Cena je za 1800 znakov (1NS)
Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať.

Inštrukcie


Budem to od vás potrebovať:  
 
Kľúčové slová, ktoré je potrebné uviesť v texte
 
Rozsah textu
 
Téma
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(9)
1 / 2
user
Lunako32
Robili sme spolu niekoľko projektov, maximálna spokojnosť. Profesionálny prístup a veľká dávka trpezlivosti :)) Ďakujem.
user
Lunako32
som spokojný
user
Lunako32
Veľmi spokojný.
user
CarolinaS
Marek,dakujeme Vám za príjemný a profi text, na nasu stranku ...
user
p.urban
som spokojný

O predajcovi

Vo svojom profesionálnom živote sa špecializujem na copywriting a SEO na slovenskom, českom a zahraničnom trhu. Počas môjho pôsobenia v agentúre som sa naučil veľa o online marketingu a tiež som vybudoval úspešné projekty. Potrebujete zvýšiť návštevnosť svojich webových stránok? SEO je správna voľba na získanie väčšieho počtu návštevníkov. S mojimi službami sa vaša webová stránka alebo blog dostane na popredné pozície vo vyhľadávačoch. Získate oveľa viac nových potenciálnych zákazníkov a pravidelných návštevníkov na svojich webových stránkach. Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 12. 9. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 9