placeholder

Kategórie

Editovanie krátkych a dlhých videii

profile icon
MarekErko13
placeholder
(3)
offline

Prehľad

Cena8,50 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
20,00 €
40,00 €

Popis

Ahojte všetci, volám sa Marek a rád vo voľnom čase editujem videa väčšinou formátom Tiktok čiže krátke videa ale takisto sa venujem a dokážem podľa vašich očakávaní spraviť aj Instagram reel, YouTube reel, reklamné videa a akékoľvek videa dlhšieho formátu. Stačí ak si vyberieš moju službu, zašleš mi pomocou nejakého cloudu súbor s videom aby som si ho mohol stiahnuť a určíš si nejaké záchytné body, ktoré budeš chcieť aby video obsahovalo alebo nejaké tvoje vlastné špecifikácie, ktoré chceš aby vo videu boli použité a zvyšok nechaj na mne. Jednám čo najrýchlejšie a takisto dôkladne aby si bol s výsledkom mojej práce spokojný. Som komunikatívny a ochotný, čiže v prípade nejakého problému alebo nedostatku nemám problém s úpravou. 

Cenník

Video do 5 minút - 8.5€

Video nad 5 minút + 10€

Video nad 15 minút + 20€

Video nad 30 minút + 40€

 

Inštrukcie

Pri objednávke si vyberiete o akú dĺžku videa pôjde. Video pridáte na nejaký cloud server (napr. úschovňa, google drive…), ja si video stiahnem spravím podľa vašich uvedených požiadaviek a zašlem na prípadne pripomienky a zmeny. Takýmto spôsobom máte istotu, že video bude podľa vašich predstáv.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

MarekJoos

nie som spokojný

user

MarekJoos

nie som spokojný

user

tomasbachorik

Spokojnosť, rýchle dodanie, skvely prístup aj komunikácia

O predajcovi

Ahojte všetci, ak hľadáte niekoho na editovanie rôznych typov videii ste na správnom mieste, vo voľnom čase rád editujem videa, v najväčšom počte si editujem videa áut, motivačné videa a takisto pre známych, budem rád keď mi dáš práve ty šancu a garantujem ti že budeš spokojný ;)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 23. 1. 2024
hodnotenie 33.33%
predaj 3