placeholder

Kategórie

Vinyl STICKERS

profile icon
Markospravi
(5)
offline

Prehľad

Cena3,50 €
Doručenie do7 dní
Poštovné2,50 €
Počet(42 na sklade)
1

Popis

Výroba nálepiek z kvalitného Vinylu. Nálepky je možné vyrobiť do rozmeru 11x30 cm  a to v rôznych farbách a prevedeniach. Špecializujeme sa na výrobu textových nálepiek ako napríklad. webové adresy, telefónne čísla, sociálne siete. Možnosť vyrobiť aj v špeciálnych holografických farbách. 

  • Používaný materiál: Vinyl
  • Materiál je odolný voči UV a nepriaznivým poveternostným podmienkam
  • Pri dôkladnom nalepení garancia doby výdrže a stálej kvality (exteriér) v rôznych podmienkach počasia a pri používaní chémie na umytie automobilu  7 mesiacov.

    Inštrukcie

    Potrebujeme:

  • Text, typ písma a veľkosť nálepky
  • V prípade (ne)textových nálepiek návrh dizajnu a farbu
  • Cena sa môže líšiť od veľkosti a zložitosti nálepky. Cena je uvedená za ks.

    V prípade dostupnosti materiálu je doba dodania 4 dni.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user
    av_garaz
    som spokojný

    O predajcovi

    Ahojte, som študentom druhého ročníka TUKE na FVT v Prešove. Venujem sa 3D modelovaniu a všetkému týmto spojeným. Pracujem s kvalitným softvérom a tomuto koníčku a zároveň mojej práci są venujem denne. Okrem 3D modelovania sa venujem aj bežnej práci s EXCEL, MATLab a rôznym ďalším programom. Rád Vám preto pomôžem s rôznymi zadaniami, projektmi ohľadom vytvárania technickej dokumentácie strojárskych súčiastok, 3d tlače, tvorby 3D modelov a zostáv takisto s rôznymi zadaniami v programoch celého balíka MS Office vrátane bežných upráv a formátovania textu, vytvárania newsletter, produktových prezentácií, tvorby výpočtov a makier v programe excel a základnú prácu s programom MATLab. Pred vytvorením objednávky ma prosím kontaktujte v správe. Budem robiť všetko preto, aby ste s výsledkom práce boli spokojný tak ako vy, tak aj ja.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 12. 5. 2020
    hodnotenie 80.00%
    predaj 1